några fler filmer sedda..

har kollat en del på film lately.. direkt från ICA väst i flogsta.

först ut var "silent hill". den är baserad på ett dataspel och bara det borde det ju vara varningstriangel på. men omslaget var rätt lagomt creepy och början var lovande.. mamma letar sin försvunna dotter i läskig spökstad. dock spårade det rätt snabbt ur totalt och en massa halvtaskigt datorgjorda äckelfigurer kom in i handlingen. very dataspeligt. och onödigt. dessutom var det lite för mycket brännande av folk på bål för min smak.. och lite överdosering av splatter i slutet. människor delades mitt itu till höger och vänster. suck. efteråt var man inte sådär bra skrämd man kan bli av vissa välgjorda filmer utan det kändes mest lite halväckligt efter allt splattande och alla konstiga datafigurer.. bu för "silent hill" det kändes som det kunde ha blivit något bra av den.


planschen såg lovande ut men det var ungefär allt..

nästa flim ut var tim burtons "the corpse bride". jag hade skyhöga förväntningar eftersom hans förra dockiga film "a nightmare before christmas" har varit min favoritfilm under lååång tid. blev inte ett dugg besviken på denna heller. helt underbar! så fint gjord.. komplett med skeletthund, jazzskelett och två megasöta skeltetbarn. vad mer kan man önska sig..?
hipp hopp hurra för "the corpse bride"!


victor och jazzskelett..

världens sötaste skelettbarn

sista filmen ut var "ice age 2". även här var förväntningarna skyhöga. älskade ettan och tvåan visade sig vara lika bra den! ekorren fick mycket filmutrymme för sina nötbestyr och alla var lika roliga som vanligt. denna gång kompletterades det med en mammut som trodde hon var en pungråtta samt hennes coola ghetto-pungråttebros. sjukt bra! sjutusen solar till "ice age 2".


eddie och crash. coolaste pungråttsen ever!

operation nötgömning

sammanfattning: se corpse bride och ice age 2 men absolut inte silent hill!

ia

låt: my darling YOU! - please dont talk to me i fall in love so easily
tycker om roliga låttitlar. en fördel är ju även om låter är bra också. vilket denna är!



Kommentarer
Postat av: Erik

Haha, VaranTV-loggan!

2006-11-14 @ 02:12:04
Postat av: ia

jepp. den är ju sååå fin!

2006-11-14 @ 11:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback