novembergnäll

Känner för att klaga lite. För det första tror jag aldrig jag kommer att komma igång med träning igen. Blir sjuk, kanske bara inbillningssjuk men ändå, varje gång jag ska träna. Idag var jag duktig och tog med träningskläder till skolan för att åka direkt efteråt. Såklart får jag smygande halsont och huvudvärk under första rasten. Nu känner jag mig nästan sjuk. Inte bra alls. Jag har varken tid eller lust med elaka förkylningar. Bort!

I morse var jag dödstrött och klarade inte alls av att släpa mig upp den tid jag tänkt mig. Sen ringer de från posten och nyvaken som jag är tackar jag ja till två veckors jobb i jul. Suck. Nu vet jag inte om det var smart. Jag har lovat mig själv gång på gång att inte gå tillbaka dit. Posten = ångest helt enkelt. I höstas ringde de och erbjöd mig massa jobb och jag var så nöjd över att jag lyckades tacka nej trots att jag var i desperat behov av pengar. Sen när jag fick autismjobbet tänkte jag att nu kan jag verkligen säga "aldrig mer posten", men nya jobbet har ju inte visat sig innebära särskilt mycket pengar än i alla fall (de gånger de ringt mig har jag ändå inte kunnat och nu minns jag knappt hur någonting fungerar där, dessutom känns det skönt att de inte ringer eftersom jag precis som jag sagt tidigare egentligen inte vill jobba). Två ynka decemberveckor (för mellandagarna ska jag faktiskt vara ledig i år!) ska jag väl klara av? Men åh vad det alltid känns hemskt att behöva snabblaga mat för att sedan cykla iväg i mörkret på kvällen och inte komma hem förrän vid midnatt. Det här är sista gången, jag lovar. Har nästan pre-ångest redan. Dessutom kommer jag säkerligen missa roliga julfester och sånt, så brukar det nämligen bli. (Tänk på pengarna, tänk på pengarna, tänk på vad de kommer räcka till, typ en Ryanairbiljett till Prag? Eller, mer troligt, några terapitimmar..).

Jaha, vad finns det mer att klaga på då? November är trist på alla sätt och vis, vädermässigt och händelsemässigt. Jag fick mersmak av att resa och tycker bara att vardag är trist trist trist. Behöver tvätta, men orkar inte, kanske kan hinna med det i morgon bitti. Borde skriva klart mitt barnfall, men det känns inte så spännande. Måste åka och handla kattmat. Det är alltid kattmat jag köper för mina sista pengar i slutet av månaden. Men jag har bara lust att lägga mig i sängen, ta en alvedon, dricka en kopp te och läsa ut boken jag håller på med.

/Helga med ett strålande onsdagshumör..

The Cure - All cats are grey
men inte mina katter, de är svarta och sötast i hela världen.

Kommentarer
Postat av: ia

kära nån. allt verkar ynklyst. men.. snart är det över!

2006-11-22 @ 20:04:27
Postat av: Jenny

Usch, vad du e ynklig! ;D

2006-11-23 @ 14:46:55
Postat av: Helga

Ja, det är jättejättejättesynd om mig faktiskt. Kan inte du skaffa dig en blogg om ditt liv som fejkålänning? Det skulle vara underhållande att läsa. Kram.

Postat av: Jenny

Ja, jag är faktiskt lite sugen på att skaffa! Jag läser skitmånga bloggar nuförtiden! ( 2 stycken faktiskt!!). jag har blivit hipp!! Men jag vet inte hur man gör. det finns en viss risk för att jag kommer få nervsläpp om jag ens försöker... Ha ha! jag har så höga tankar om mig själv... Kram!

2006-11-24 @ 08:24:04
Postat av: Helga

Alltså, det är jättelätt. Till och med du kan klara av det ;-). Du kan t.ex. gå in på blogg.se och trycka på "starta en egen blogg" och sen löser det sig nog. Kom igen nu! jag vill läsa din bloggi!

2006-11-24 @ 11:50:17
Postat av: Jenny

Ok... då ska jag gå o kika lite där... PÖSS

2006-11-27 @ 14:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback