ny frisyr?

bokade en stycke klipptid idag. en dyr en. men mitt hår är så tragiskt slitet att det var av nöden kommet.
undrar hur jag ska göra? jag är av den uppfattningen att om man betalar hutlösa priser för klippning så ska det banne mig synas att man blivit klippt också. alltså brukar jag ta och kapa av en rejäl bit. fast nu har jag sparat så länge att det kanske vore dumt att bara klippa bort rubbet. men jag tycker det är roligt med variation.. å det är alltid så roligt att skutta runt med ny, rolig frisyr. i några dagar. sedan åker snodden fram. enligt mor skulle jag försöka sätta upp mitt hår även om det vara ca 4 cm långt. hon har en poäng.

uhuuu. dagens i-landsproblem.

utöver mina klippningsfilosofier har jag inget vettigt att komma med. iofs var väl klippningsfilosoferandet inte direkt vettigt heller.. jag är ovettig! i don´t make sense!

går och tröstar mig med glass. och chokladsås. inte smart om man ska komma i sin examensklänning. men som sagt, i don´t make sense.

over and out

ia

låt: the shins - know your onion
som sagt. me like roliga låttitlar..




Kommentarer
Postat av: H

Spännande med ny frisyr! det blir nog så riktigt fint..

2006-11-21 @ 21:53:35
Postat av: lovisa

hon gillar nog inte mej, din katt.. sitter hos david nu, tidigt på morgonen och ska frukostplugga. usch. e så trötter. lycka till me klippningen! blir nog toppenfint! kramar

Postat av: mamm

Du skulle ha tofs även om du snaggar dig.

2006-11-22 @ 11:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback