upper class twit of the year..

dagen har ägnats åt att gå och kolla på rubbish på vaksala marknad. och att gå runt på IKEA. och riskera livet genom att i ösregn gå från IKEA till max för att få sig lite kost. det var INTE lätt att komma över vägen i helt skick.. åt en ultimate cheesehamburgare och det var ett passande namn. det var verkligen enbart ost på den. och några små förtryckta lökringar underst. som jag petade bort.

nu är jag typ trött. men att lägga sig tjugo i tio en lördag känns lite klent. better shape up!

ska ägna mig åt att sätta upp alla kort jag samlade på mig  i london. har beatles abbey road, en barbröstad ung morrissey och en joan miró att sätta upp. bland annat. och massa pinup-bilder från
second handaffärer och klubbar! det var tydligen inne med pinupkort som reklam. haha. jag kommer ha fler tjejer på väggarna än en oljerigg.


kort från beyond retro. finns i stockholm och london.

har just kollat på det typ bästa från monty python´s flying circus. helt sjukt roligt. komplett med den döda papegojan, the lumberjack song och försvar mot attack med frukt. skanar dock department of silly walks. och olympiska spelen med fotboll för filosofer, maraton för inkontinenta och 100 meter fjäril för icke simkunniga.


john cleese does the silly walk.

ia

låt: fibes oh fibes - bayswater night special
dom spelar på velvet på lördag om jag missuppfattat det hela rätt. i´ll be there!

Kommentarer
Postat av: Helga

åh, jag ska också säta upp mina pinup-kort tror jag. Särskilt det du har bild på, med de gigantiska mormorstrosorna.

2006-11-26 @ 15:24:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback