dagens lyxproblem..

ynk. viss ambivalens har uppstått. älsklingspsapp spelar ju på kalmar den 4e. samma dag som våra vänner ska ha halloweenfest komplett med utgång och sånt. ynk. mååååste dessa två saker nödvändigtvis sammanfalla?
jag vägrar missa psapp. förmodligen min enda chans här i livet att få se kycklingen brynnhilde in action (har dom inte med kycklingen blir jag sååå upprörd).
men att missa vänfest är ju inte heller roligt. blir så sällan alla är samlade för en vild omgång fest..

även fast jag vet att det typ inte går så fantiserar jag om att kunna spinga emellan.. för spapp börjar inte spela/psapp börjar inte psela förräns helt sent säkert.. men likt förbannat måste man vara där och hänga på låset för att komma in. hmm.. kanske träffa vänsen efter psapp. men då blir jag ju fattighetsruinerad istället pga två inträden villket londonkassan inte tillåter. dammit!

allt är ynklyst.

hmm. detta framstår som ett töntigt lyxproblem när jag ser det i skrift. har man inte problem så skaffar man sig, ynka eller ej.

ikväll ska jag äta godis. det är gott. dock har jag gått upp typ tre kilo under denna praktikperiod. jag får alldeles för mycket mat i förhållande till mina två ynka 15-minuterspromenader i maklig takt till och från bussen. dock bryr jag mig inte i stort. det är ju vinter å då syns det inte under alla kläder.
hmm. det verkar snarat vara middag dessutom. firre-fisk närmare bestämt. mm-mm-mmm..

ciao ciao italia

/ia

låt: lily allen - alfie
very rolig och trallvänlig.



Kommentarer
Postat av: H

Dagens i-landsproblem! Hihi. Jag tänkte detsamma när jag såg mailet från Ida. Det blir nog svårt att springa emellan. Visserligen är Kalmars ej öppet sent, men hutlöst dyrt blir detju med dubbelinträde...särskilt om stället man går till dessutom är ynka på ett eller annat sätt. Hmm hmm. Hur göra? Psappspapp + obligatorisk pangmusik-pin är ju faktiskt ganska unikt...

2006-10-18 @ 19:18:58
Postat av: ia

such a pity..
ja, spapp får inte missas för allt smör i småland. men när vi har lyckats kravla oss upp från apvarm kalmarskällare efter spapps spelning kanske vi känner att det vore trevligt att få skaka på benen som stått i samma position de senaste två timmarna och då kommer norrlands vara ett sådant riktigt gott alternativ. eller så gå vi hem och dör..

2006-10-18 @ 20:04:11
Postat av: H

Precis, känner vi oss rika och sugna på mer dans (vilket man ofta gör klockan 01..för de har väl ej öppet längre?) så verkar indiedangolvsletande på norrlands plus pirog (de delas väl ut vid två, så vi får ta många för att få valuta för pengarna!) helt okej. Eller så går vi på psapp/spapp-efterfest och botar din fobi.

2006-10-18 @ 20:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback