final destination 3


här kommer återigen en filmrecesion av en minst sagt b:ig film. det känns som det enda jag tittar på these days är filmer som har en siffra efter sig vilket INTE borgar för high quality direkt..

denna filmen var inte undantaget som bekräftade regeln. den var faktiskt helt ynka..
alla var snygga. usa är otroligt. hela skolor enbart med snygga elever. och alla 18-åringar ser ut att vara minst 25. samt har silikonbröst. FÅR man ens stoppa i sådant i den åldern over there?

handlingen i korta drag: den rekordeliga tjejen (hjälten/hjältinnan är ALLTID rekordelig i sådana här filmer medan alla andra är billiga, lättsinniga eller puckade. oftast en kombination. och de bestraffas givetvis åxå för detta genom att dö på diverse sätt) är på nöjesfält med sina vänner. hon får en vision att berg-och-dalbanan de ska åka med kommer att krascha och hoppar av. några andra hoppar också av och mycket riktigt blir det ett very långsökt haveri på banan och alla som åker med dör typ.

här är den rekordeliga hjältinnan

men nu är det så att döden inte tänker bli snuvad på liv så alla billiga/korkade/lättsinniga som skulle ha åkt med men klev av i sista stund börjar dö på diverse sätt. givetvis rätt äckliga. det absolut vidigaste är när två silikonbrudar blir instängda i sina solarier och typ uppgrillade. urk. jag kräks!

hmm.. jaa.. det var väl hela handlingen det. öh. ja.. filmen var iaf not much to hang in the christmas tree.
trots söt kille som hjältinnans sidekick.


här är söta killen (t v) som just räddat mindre söt kille (t h). givetvis straffas mindre söta killen för olaga brist på tvålfagerhet med att bli mosad av en skylt i slutet av filmen. ingen kan lura döden! speciellt inte fula personer.. he had it coming.

kära nån. jag måste börja kolla på lite mindre ynka filmer. inte för att jag är direkt bråddjup av mig gällande filmer och tycker att eraserhead av david lynch är en sådan riktigt god filmkonst men nån måtta får det vara! hallååå! ett uns logik hade varit trevligt åtminstone..
scary movie 4 framståt som ett mindre mästerverk jmf med detta. such a pity..

ciao.

/ia

låt: olle ljungström - en apa som liknar dig







Kommentarer
Postat av: H

Jag ser typ aldrig film och du ser bara skräp...vi kanske borde slå våra påsar ihop nån gång och hyra lite finkulturella indiefilmer som vi kan blogga om.

2006-10-09 @ 20:20:15
Postat av: ia

det får vi nog ta och göra. detta börjar se lite VÄL okreddigt ut.. pynk.

2006-10-09 @ 21:05:02
Postat av: Martin

Älskar Olle Ljungström!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback