hudiksvalls.. öh.. vilda uteliv.

nu är jag hemma hos mor och far och sitter å myser i mysbyxor och en röd basker som mamma stickat till mig. en sådan riktigt snäll mamma!
den perfekta outfiten för en "dagen-efter-kvällen-före"-dag.

var ute på stadt igår. ett av hudiksvalls typ två uteställen. och det enda som var öppet igår fredag. det säger allt om lilla hudik.

var först hos min sjuksköterske-vän pauline och åt pizza och drack öl och egenkomponerade drinkar. mycket trevligt. efter någa öl, några drinkar och några baletthopp av pauline så kom vi iväg och ställde os intet ont anande i den lilla kön utanför stadt. sen när det var dags att betala in sig kom chocken. "150 kronor" sa garderobstjejen. "du med mig skämta aprilo"? sa jag. det gjorde hon dock inte. "every time we touch"-cascada spelade tydligen där den kvällen. därav det ohemula biljettpriset. helt ynka. hon är inte ens BRA ju! dessutom hade hon töntiga bakgrundsdansare.

kvällen bestod sedan av att mingla/vingla runt. försöka att hoppa runt lite på dansgiolvet. dricka ännu mera öl som tröst för det dyra inträdet och sedan mingla/vingla runt lite mer.
just när vi kommit igång så var det stängningsdags. morr.

efter stängning blev jag anklagad för att vara estet av två oberoende personer pga min klädsel. jag hade rutig klänning, leggings och mina fejkconverse och i hudiksvall är det fullt tillräckligt för att få estetstäpel. vet inte om estet är ett allmänt förekommande uttryck? i uppsala kallas det nog indie. but same same..

lyckades även ringa emma istället för pauline och han dessutom prata ett tag innan jag fattade att emma inte hade nån aning om vad i h-e jag pratade om när jag sa att hon skulle lämna dörren öppen åt mig. begåvat! men pauline och emma HAR liknande telefonröster ska jag säga till mitt försvar..

detta var min vilda kväll. typ.

nu ska jag beundra min nya basker. och snyta mig.

ciao

/ia

låt: the pixies - gigantic


Kommentarer
Postat av: H

Det låter som en sån riktigt rolig utgång faktiskt! Jag blir beskylld för att vara estet av mina systrar varje gång jag kommer hem...ynk. Jag håller ju faktiskt inte på med vare sig musik, konst eller teater.

2006-10-14 @ 22:48:12
Postat av: ia

det är inte lätt.. vi får skaffa spetsiga vita stövlar med smal klack samt ett gina tricot-linne med spetsar. då kanske men kan visa sig ute utan att bli estetanklagad. för white trash-outfits är det minsann ingen som reagerar på.

2006-10-15 @ 11:00:03
Postat av: H

Tänk om folk skulle komma fram till en och säga "här står du och ser white trash ut" i stället.

2006-10-15 @ 13:08:05
Postat av: ia

det vore hysteriskt roligt men vi skulle bli tvungna att slå den som sa så, eller i varje fall säga till honom på skarpen.

2006-10-15 @ 15:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback