purple is the new blog

Vår blogg ser numera ut som en reklamaffisch för Löfbergs Lila. Nån gång ska det rättas till. Tyvärr är vi rätt sopiga på sån där html-kod. Att den ser ut som den gör beror på att vi lekte lite med koderna och typ klistrade in det som motsvarar lila färg på alla ställen det stod konstiga siffror. Man kan bara fantisera om hur bloggen skulle kunna se ut...typ randig..eller prickig...eller morrisseyig,...eller ynkig...hur det nu blir får framtiden utvisa.

Denna dag har varit en bra dag. Jag vaknade av att det regnade (dålig början). Sen promenerade jag till skolan eftersom det är trist att cykla i regn (och för att vara ytlig så förstör det min plattångade lugg). Föreläsningarna var jätteintressanta och jag älskar såna här dagar för det gör att jag känner mig helt lycklig och priviligerad över att gå världens roligaste utbildning. Sen har jag även haft min månatliga dejt med Anna-Karin, denna gång spenderades den på GH. Riktigt trevligt, dock blev jag så trött efter två Newcastle att jag nästan somnade på cykeln hem.

I morgon kommer mina söta småsystrar ända från Slöddertälje och hälsar på. Det ska bli så riktigt trevligt. Vi ska göra sushi (hmm, hoppas det lyckas) och stadsvandra i Uppsala.
 
Såg nyss att vi fått en kommentar från
Pang Musik angående våra helt olagliga affischstölder. Både jag och fellow bloggkollega skäms just nu som hundar. Vi har inget annat att säga till vårt försvar än att anledningen till att vi inte kunde låta bli att pilla ned affischerna (vilket var svårt, de satt fast med tjocka tejpbitar) är att Pang Musik är en sån riktigt bra klubb som alltid lyckas få hit sjukt bra band. We love PM. Cred cred till alla er på Pang Musik...(och vi lovar härmed att aldrig mer stjäla era affischer).

 reklam reklam! gå och se psapp! (åh, den matchar vår nya bloggfärg också!)

Jag är skittrött och hade hoppats på sovmorgon i morgon. Men nej nej, kom på att jag visst har terapitid. Aldrig får man sova ut ordenligt. Ehm. Säger den lataste studenten i stan, typ.

/Helga, som nuförtiden ofta lyckas skämma ut sig på ett eller annat sätt...

Psapp - Eating spiders
Psapp har en massa låtar med djurnamn vilket är helt sött. Dock är jag inte så sugen på att äta spindlar. Spindlar är sjukt äckliga, även fast KBT kan få en på lite andra tankar....

Kommentarer
Postat av: ia

snyft. vi blir portade från pang musik för all framtida framtid.

2006-10-30 @ 22:37:57
Postat av: Pang Musik!

Kritiken var överilad i all affischerings- och förberedelsestress. Kom fram och snacka nästa gång. Ni är hedersgäster och långt ifrån portade. Forsätt plocka snygga affischer. Ses.

/Pang Musik!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback