rock/indiegask på v-dala..

Nu har vi varit på den så kallade rockgasken. Först var vi sura och kände oss ynka (fult klädda och ofestliga!), sen fick vi skåla med Ida Maria och då blev vi glada. Sen blev vi sura igen då vi blev diskriminerade i baren, vi fick vänta aplänge (minst trettio minuter) på en foregreen och en sticky vanilla. Efteråt hittade vi vår manliga stilikon och då blev vi glada igen. Dock glömde vi credda honom för hans fina tröja. Vi blev även fotograferade för Uppsalavimmel.se. Fotografen frågade om vi verkligen var säkra på att bilden dög, vi svarade glatt "ja" och kom några minuter efteråt på att den blev asful. Då blev vi en smula bittra. Sen var vi glada igen och skuttade runt till allmänt bra musik ända tills de slängde ut oss fast klockan bara var tre (de struntade helt fräckt i omställningen till vintertid). Då blev vi jättesura. Men vi hittade åtminstone en hobbybrat med väldefinierade lockar och två fnissande killar i ett buskage. Då fick vi i alla fall lite underhållning på hemvägen. Dessutom stal vi en sån riktigt fin Psapp-affisch till Ia. 


obligatorisk toalettbild


Obligatorisk usel konsertbild. Denna skall föreställa Ida Maria och hennes jättesöta klänning.



Ia posar på toaletti..


..Och helga är inte sämre. Denna toaletten på V-Dala är så riktigt bra för den har spegel så man fylla på sitt ynka smink utan att ha publik vilket är bra. Det känns fånigt att sminka sig in public.

Vi kan tillägga att det går SNABBT när vi sminkar oss så dom som läser detta inte tror vi är elaka toa-ockupanter.

Idag har vi haft en sedvanlig bakisdag med pizza och varan-tv (vi är helt kära i Olof och Fredrik). Samt även lite lövkrig på väg till den lokala Shima-pizzerian.

/i(ng)a och helga from sweden

Tyskarna från Lund - Getings und bajs
en sån riktigt bra musikvideo från våra favoriter varanerna..

Kommentarer
Postat av: Helga

Och du påstod att din konsertbild var bättre än mina? Moahaha. Vi skulle passat på att ta kort på hennes söta klänning när vi skålade med henne i stället.

2006-10-30 @ 12:42:48
Postat av: ia

det påstid jag aldrig. jag bara sa att hon inte såg monsterlik ut på min.. bilden i övrigt var lika ynka. men det är tydligen vår grej..

2006-10-30 @ 14:50:02
Postat av: Jupp

http://www.youtube.com/watch?v=lCsiqj0Oagk XD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback