zorro, freud och japanmix

Urtråkigt höstväder och jag har inte gått utanför dörren. I stället har jag bänkat mig framför böckerna och gosat med söt-Zorro som för ovanlighetens skull inte heller ville gå ut. Samt äntligen ringt till NIX för att slippa alla dessa telefonförsäljare. Tänker att jag ska göra det varje gång jag är hemma en dag, för det brukar alltid vara någon som passar på. Idag var inget undantag. Men snart är det över!

Har läst Freud idag. Det känns lite märkligt och föråldrat faktiskt, men ändå intressant...dock mest på ett allmänbildande och historiskt sätt. Sen har jag även knaprat på japanmix och matat Zorro med de äckliga bitarna som smakar fisk (han tuggade glatt i sig dem...). I morgon ska jag på min första terapitimme. Spännande, tror jag...

 zorro och freud - vad mer kan man begära?

Funderar på att träna i kväll också, för det lär ju inte bli nåt mer sånt denna vecka. När jag väl är duktig så blir det ofta så att jag är det ordentligt - typ tränar två dagar på rad och sånt. Lagat god mat har jag också gjort och fyllt upp matlådor. Mycket praktiskt.

Idag när jag lyssnade på Lantz i p3 var det världens stelaste intervju med sångaren i Ingenting. Han verkade tycka alla frågor var skitsvåra och bara hmm:ade och tvekade och sa typ inga smarta saker alls. Precis så skulle jag låta om jag var med i radio! Väldigt befriande att höra.

 åhhh

/Helga, Freud och Zorro

Ingenting - Syster dyster


Kommentarer
Postat av: ia

nu glömmer du bort halvalv igen! bara för att hon inte är lika krävande som lemursvans..

2006-10-11 @ 18:41:27
Postat av: H

jag tänkte faktiskt på henne också, men hon har legat på camillas säng hela dagen och inte varit det minsta intresserad av mig så det var omöjligt att hitta något att blogga om vg henne...dock är hon söt.

2006-10-11 @ 21:55:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback