blogga eller läsa smärtfysiologi?

jag borde verkligen plugga nu? så vad gör jag här egentligen..? vem ska jag anklaga för att jag sitter på min alldeles för låga datastol och bloggar ist för att läsa allt om smärtimpulsens från väl vald nociceptor till cortex?
eftersom det inte står ngn bakom mig med ett avsågat hagelgevär och tvingar mig att blogga så måste det helt enkelt vara mitt egen fel.. suck. så ynka..

jag har redan städat hela lägenheten. och ätit lunch. och fikat (det ÄR fysiskt omöjligt att äta munkar utan att slicka sig om munnen). och så har jag plockat lite med mina papper. detta ger en illusion att man uträttat något vettigt, även om så tyvärr inte är fallet.

85060-171
smärta?
85060-172
munkar?

valet var ganska enkelt..

okej. nu SKA jag skärpa ihop mig. ska ta och kolla in några gamla tentor. det brukar löna sig att plugga på sådana faktiskt. har sju stycken hemma så jag har att göra.. ynk.

/ia, snart smärtexpert

låt: peaches - fuck the pain away

Kommentarer
Postat av: H

Munkät the pain away...jag vill också ha munk, men med choklaaad. Nu har jag röstat, hoppas jag gjorde rätt. Farligt att rösta i bakistillstånd.

Postat av: dummis

Nociceptorer-Adelta-fiber-ryggmärgens dorsalhorn-korsning till andra sidan-tractus spinotalamicus-talamus-en avvikare till hypotalamus(limbiska systemet)-vidare till cotex SI och till ett medvetet intryck....Men vad går själva livet ut på egentligen?

2008-01-27 @ 14:45:25
URL: http://haringen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback