den vedervärdiga mannen från Uppsala...

Den här veckan har jag vaknat till morgonpasset i P3. Där läser de varje morgon utdrag ur en uppsalastudents dagbok anno 1990 (möjligen fiktion, men ändå..). Denna vedervärdiga man skuttar runt på nationer och tar hem tjejer hit och dit, vägrar berätta att han har klamydia och skriver brev till sin kompis där han redogör för sina samlagseskapader - och sen är han rädd för att allt detta ska förstöra hans rykte så han inte kan ragga upp tjejernas vänner. En typisk uppsalastudent?

Nu ska jag strax äta lunch bestående av avokado och eventuellt något mer, avokado är visserligen sjukt gott men som lunchkost räcker det nog inte så långt. Sen borde jag verkligen bege mig till typ Norrlands så jag får något gjort för här hemma drabbas jag bara av mystisk städlust eller starkt behov av att datanörda. .

Igår kväll bestämde jag mig för att ändra på katternas dygnsrytm så jag skulle få sova lite mer ostört (blir så stressad av att de är ute på nätterna så jag vaknar typ varannan timme och inbillar mig att jag hör krafs på dörren eller jamanden). Mot förmodan gick det helt sjukt bra, Zorro gnällde i fem minuter men sen la han sig och sov i tvättpåsen (bästa stället). Så jag vaknade bara när tidningen kom (två dunsar - SvD var visst bara en engångsgrej).

Jag är också sugen på att göra något åt mitt hår. När jag tröttnat alltför mycket på det ska jag klippa lugg. Jag tror att jag sagt det i ett år. Hmm. Men det är jobbigt att ha lugg och sen ångra sig, mycket jobbigare än att inte ha det och fundera på hur det skulle vara att ha lugg. Beslutsångest. Gaah.

/Helga, som nu borde ta sig ut i solen..

Sandie Shaw - Please help the cause against loneliness


Kommentarer
Postat av: Clara

Hej Helgus, nu har jag också en blogg.. hittills iallafall.. jag skulle bara säfga att Alva blir diskriminerad i din blogg, du pratar bara om Zorro!! Ej rättvist.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback