hälsning från jakan

Här sitter jag i Jakobsberg, stället som kändes som världens ände klockan tre i natt när vi skulle ta oss hem från medborgarplatsen. Men med ett gigantiskt mått tur (vi sprang, och åt rätt håll dessutom!) hann vi med en buss, hittade resesällskap, insåg att nästa buss inte skulle gå förrän om typ en timme men lyckades på något märkligt sätt få åka med i en bil som skulle till Västerås. Helt billigt dessutom. Ibland har man flyt.

Strax ska jag bege mig tillbaka till Supsala. Där ska det röstas och sen är det över. Denna vecka har jag en debaser-stämpel på handleden i stället för (ej) "utskänkning". Lite coolare, lite bättre. Dock var Falling and Laughing DJ-typerna något av en besvikelse (undrar om indipopfarfar blivit senil, eller åtminstone bytt genre till tv-spelsblipp). Men de spelade i alla fall Klubbland!

/Helga på Stockholmssemester

Håkan Hellström - Klubbland

Kommentarer
Postat av: ia

jag som trodde terry ericson var en sådan riktigt indie människa. alltså med mainstrem-indie som man har en fair chance att känna igen åtminstone NÅT av.. en illusion fattigare. pynk.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback