mitt nya liv

Idag har jag ätit nudlar och chips. Igår åt jag Shima-pizza och några honungsrostade jordnötter. Jag känner mig sunkigare än den sunkigaste student man kan tänka sig. Men jag har i alla fall tvättat. Och läst lite om åldrande, vilket självklart inte fick mig på bättre humör. Jag har även planerat mitt nya, hälsosamma och produktiva liv och tänkt tillbaka på hur mogen jag var när jag var yngre och typ bakade bröd varje söndag (hmm, lite av en överdrift, men det hände ibland i alla fall).


Veckan som kommer ska jag börja träna. Minst två medelpass ska det bli. Sen ska jag även klippa mig, skaffa mig ett jobb och gå i terapi. Fast det skjuter jag lite på, det är nog enklare att komma igång med träningen än att skära ned på roliga saker jag vill göra. En sak jag aldrig mer ska göra är att bli bjuden på äckliga shots. Sen ska jag också planera skolgrejer lite bättre så att jag slipper få så mycket ångest över att jag inte hinner med. Oftast har man ju faktiskt tillräckligt mycket tid bara man prioriterar. Sen ska jag även äta nyttig mat. Det gjorde jag visserligen i förra veckan, det är bara nu i helgen som jag gett upp allt och tyckt att nuddlar är sån riktigt god och näringsrik kost.

Nästa helg ska jag vara pigg och fräsch på lördagsmorgonen (efter att ha skrivit en tenta på fredagen som självklart gick hur bra som helst) och åka till Stockholm och hälsa på min vän radiofarmceuten (hmm, eller vad det nu är hon sysslar med) och sen ska jag vara en god samhällsmedborgare och gå och rösta på söndagen.

Jag är sjukt sugen på avokado. Men eftersom jag inte börjat mitt nya liv än så är jag för seg för att orka gå och handla. Får nöja mig med att drömma om det. Mmmm.



/Helga, snart i en ny uppgraderad version

Christian Kjellvander - Live ones


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback