UAS (eventuellt) en blodgivare rikare

Nu har även jag dragit mitt strå till stacken (mitt blod till sjukhuset?) och registrerat mig som blodgivare. Det har jag tänkt göra ända sen jag flyttade hit för fyra år sedan, men skumt nog har det inte blivit av. Nu är det bara att hoppas på att jag inte lider av HIV eller något annat läskigt som gör mitt blod obrukbart och mig döende.

Fick precis höra att krokodiljägaren är död. Jag är en fruktansvärt elak människa då min första tanke var "rätt åt honom". Sen fick jag dåligt samvete för att jag är så ond. Okej, han var töntigt oförsiktig hela tiden och jag fattar inte hur man riskera så mycket särskilt när man har fru och barn, men det är ju sjukt tragiskt ändå. Sorgligt. RIP.

Vi bestämde oss för att ställa in nollegrejset i kväll vilket känns skönt. Jag borde nämligen ha satt igång med att läsa eftersom vi har något som visst kallas tenta nästa vecka redan. Men det finns ju så mycket viktigare saker att göra, till exempel att fylla mp3-spelaren som innehållit samma låtar hela sommaren med ny musik. Idag lyssnar jag på Snowden, Britta Persson, The Magnetic Fields, Lily Allen, Joanna Newsom och I'm from Barcelona (som var riktigt bra på V-dala i lördags - jag väntar på en partyuppdatering med Ias bilder från kvällen). 

Det var allt från Djäknegatan såhär en måndagseftermiddag.

/Helga, några ynka blodrör fattigare


  


Kommentarer
Postat av: ia

nu blir ackis-vampyrerna glada. å du får stuff för besväret. jag äger nu tre geblod-tishor :)

Postat av: H

Tre likadana? Verkar ju mindre kul i så fall. Men mackor tar jag gärna emot.

2006-09-04 @ 17:58:00
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback