anklagelser och annat på velvet

Ännu en kväll på V-dalas klubb Velvet är avverkad. Före klubbandet var det grillning på Studentvägen som gällde med besökande Lisa och Micke och en himla massa biologer. Vi åldringar satt på en filt och kände oss lite som outsiders men det var mycket trevligt ändå.


Efter att ha knaprat i oss bland annat grönsaksbiffar, kolsvarta zucchinibitar och söta ballerinamuffins samt oralt intagit gin- och tonicdrinkar i blå fin burk respektive rom och cola cyklades det till v-dala för att upptäcka att det var kö. Morr. Ia och jag delade upp oss eftersom hon var i ett behov av en bankomat medan jag mer längtade efter en toalett. I kön utspelade sig en väldigt rolig konversation då några killar började konversera med mig på engelska och det dröjde flera minuter innan vi kom fram till att alla var svenska. Väl inne råkade åtminstone ia ut för diverse anklagelser. Hon blev bland annat beskylld för att vara partyluder ("en som går ut ofta ofta") och barnmorska (antagligen på grund av att hennes medryckande leende får henne att se så moderlig ut, eller ngt liknande..).


Sen blev vi arga på velvet då vi inte fick dansa på grund av att bandet vägrade gå av scenen och för att protestera vår ilska köpte vi helt orutinerat en öl när klockan var halv två (en sån riktigt dålig idé). En ynka kvart (typ) blev kvar av fulindiedansande innan vi blev utslängda och vallfärdade till Max för ett välbehövligt minimål. På Max råkade även några av uppsalas mest osympatiska killar hamna bakom oss i kön och vi utsattes ofrivilligt för berättelser om hur den ena haft sex med sex personer innan han gick och testade sig för klamydia och hade det. På vägen hem diskuerade vi våra respektiva förlossningar, ett samtalsämne så gott som något.

ia drabbades av en kort depressionsperiod, den var dock övergående men jag lyckades med att eventuellt göra henne ännu mer deprimerad då jag inte fattade msn-vinkar som "ångest, tvång och höstsäsong" och "heaven knows I'm miserable now" utan i stället dissigt och mycket opsykologiskt skrev "meh, du skriver ju inte roligt, nu har jag inte tid med dig". här försöker hon simulera sitt tidigare tillstånd, det lyckas bra.


så här trevligt hade vi det



 gnill-grill



 

ockupation av v-dala-toalett som vanligt för en sedvanlig (och inte särskilt bra) bild.


Oynka soliga söndagshälsningar


Helga (vid tangentbordet) och Ia (leg. partyluder och barnmorska)


Fool's Garden - Lemon Tree                                                                                                   

hittade en gammal hembränd skiva med denna mkt trevliga låt på som vi låg och sjöng på i morse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback