en fragil vas och en billig kruka (samt lite porr)

Nu är jag tillbaka i studentstaden igen, helgen har varit lugn och bra men det känns skönt att vara hemma hos mig igen. Dessutom har jag med mig min nya kombo Billy. Han ser dock rätt tom ut än så länge, jag får helt enkelt köpa upp mig på billiga pocketböcker på second hand för att fylla honom lite. Mamma och jag tog även en tur till IKEA för att införskaffa lite Billy-tillbehör. På IKEA har många varor sjukt roliga namn, det var ju faktiskt tack vare min ynka lampfot vår gamla blogg fick sitt namn (plus vår frekventa användning av ordet ynka inleddes). Dagens roligaste IKEA-namn var i alla fall vasen "fragil" och krukan "billig". Hahaha. Men eftersom jag har ganska ynka humor så väntar jag mig inte att någon ska förstå det roliga i det.


När jag rensade i gamla bokhyllan hittade jag en hel del roliga grejer. Exempelvis våra nyårslöften 2006 och 2006, Ias idealman enligt Helga, Helgas idealman enligt Ia samt manuset (eller hmm, manus är väl lite att ta i, men det är iaf ett utkast) till porrfilmen "Flygplatsen" som vi skrev i början på vår vänskapskarriär (kan tyckas vara ett lite underligt sätt att inleda en vänskap, men det var garanterat isbrytande i alla fall). Det roligaste med att sortera papper är att man hittar så mycket gamla minnen. Därför tar det alltid minst dubbelt så lång tid som man tror. Jag sitter och lusläser gamla almanackor och kryptiska anteckningar jag gjort i block. För att inte tala om fotoalbum...

Micke och Linda från Big Brother (kommer nån ens ihåg dem nuförtiden??) hade en viktig roll i filmen "Flygplatsen"...deras scen utspelades på bagagebandet. Eh. Vad fick vi allt ifrån?


Ia föreslår regiinstruktioner för filmningen av scenen på en flygplatstoa (i rollerna: josefin öqvist och peter forsberg):

'typ "lite mer till vänster" "lite konstigare vinklar"." men foppa sluta gnäll att du inte orkar hålla upp josefin mot väggen, du är HOCKEYSPELARE for fucks sake, jag nryr mig inte att hon har lagt på sig lite sedan VM"'


/Helga, som har slutat med porrfilmsmanus och börjat med bloggande i stället


The Moldy Peaches - Downloading porn with Davo


Kommentarer
Postat av: ia

oooahahaha. jag döööör. undrar fortfarande hur vi kom på idén att skriva ett porrfilmsmanus..?

2007-04-03 @ 11:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback