lagom skärtorsdagsutgång

Plats: Stockholms nation - lite finare, lite bättre (?), i folkmun även kallad Stocken.


Utbud:
Allt möjligt folk, från brats (aka "Sigtuna - en sån riktigt god skola") till utbytesstudenter och vilsna indiesjälar som önskade Håkan Hellström och fick vänta tålmodigt i två timmar på det efter att de senaste årens alla schlagerlåtar avverkats. Vi (det vill säga: Helga med rakt hår, Ia med lockigt hår och Hedvig med sitt vanliga hår = lockigt) konstaterade att förhållandet killar tjejer var ungefär 75/25 - rätt ovanligt faktiskt.


Aktiviteter:
Friskis- och svettissteg på schlagergolvet, intag av äcklig öl och vår nya favorithobby: flikering. Flikering är ett juristord för att sätta flikar i böcker, typ: "jag flikerade min DSM-IV igår". Man kan även flikera människor. Lämpligtvis genom att på lapparna skriva en siffra på en skala mellan 1 och 10 och sen trycka fast fliken på lämpligt objekt. Det blev lite misslyckat dock eftersom vi inte hade någon bra penna och kände oss lite småelaka så vi skrev bara rätt höga siffror och sen var det så mörkt så det blev bara ett slumpmässigt flikerande utan att siffan hade något samband med personen ifråga. Vi tänker utveckla denna aktivitet till kvällens kryssning.


Japp. I morse vaknade jag två gånger, det var mycket irriterande. Första gången hade jag en mening ur Säkerts Stetoskop-låt på hjärnan ("Jag har synat oss genom ett stetoskop" - den stör mig sjukt mycket: hur synar man någon genom ett stetoskop? Menar hon mikroskop? Och varför sjunger hon då inte det??), lyckades somna om men vaknade två timmar senare och hade namnet Evinrude Bison (jag tror att han är personen som byter hjärna med svartpensionärs-Pelle, varan-tv så klart) på hjärnan. Typ såhär: Evinrudebisonevinrudebisonevinrudebisonevinrudebisonfanmåstesomnaomnu. Sjukt irriterande. Nu har jag tagit lång sovmorgon och måste typ börja packa. Jag hoppas jag överlever en blåsig kryssning.


Helga

Lasse Lindh - Varje litet steg

"Varje litet steg du tar och varje gång som du för
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör"


Kommentarer
Postat av: ida

älska lasses varje litet steg. vackrare och sannare låt får man leta efter. snyft.. han var på p3 i morse och stämplade låtars framtid.

Postat av: Lina

Hey girls! Vilken schysst blogg NI har (inte vara ledsen i ögat längre Ia;)Keep up the good work! Lillebror min (tänk syster:D) skvallrade, så jag var tvungen att spana in. Hur som helst. Hoppas kryssningen blir suuper utan några kallsupar (om de inte är frivilliga on the rocks!) Själv ska man dricka vodka, bada bastu och allt annat sånt som vi finländare gör. Ha d! kram

2007-04-06 @ 13:59:42
Postat av: Anonym

Ps. Grymt bra låt, om ni inte hört den: Klaxons-Golden skans. festa vidare!

2007-04-06 @ 14:01:32
Postat av: huvet

Vaddå lång sovmorgon? du väckte ju mig typ kl åtta och började skutta runt...*morr*...

2007-04-07 @ 20:53:21
Postat av: ia

hedvig-huvet: f'låt.. ynk. det ska inte ske så ofta igen..

2007-04-08 @ 13:01:37
URL: http://ynka.blogg.se
Postat av: huvet

nä, bara när jag sover över? ;) det kan jag stå ut med.

2007-04-08 @ 20:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback