jag? tondöv?

i söndags körde jag och fellow bloggkollega några omgångar singstar. har hört massa om singstar. alla verkar äääälska det. alltså måste det testas!

vi avverkade några låtar, bl a "save tonight" av eagle eye cherry (örnögt körsbär?), "push the button" med.. eh.. ja, vad dom nu heter.. sugababes? och "bad day" med daniel.. eh.. insert konstigt efternamn.
lätta låtar trodde jag..

resultat: tondöv.

vi körde på lättaste nivån och ändå fick jag betyget "tondöv"! the botten is nådd. de enda låtarna jag fick med nöd och näppe godkänt på var basshunters plåga "boten anna" och "oh la la la" med goldfrapp. "boten anna" är ju.. tja.. boten anna! en utvecklingsstörd hamster skulle ha fixat den. och i "oh la la la" sjunger man helt enkelt "oh la la la" eller "la la la" i monotont tonläge ungefär halva låten.

jag som tycker det är så riktigt trevligt att gå och småsjunga för mig själv. t ex på jobbet. detta måste förmodligen upphöra omgående av hänsyn till kollegor och patienter.

men våra sångstunder när vi vinglar hem från krogen kommer nog inte att upphöra. alkohol, ni vet..
jag tycker man ska få sjunga lite morrissey, håkan eller winnerbäck då. dessutom blandas min tondöva falsksång upp med helgas ngt mer ljuva stämma, så kanske så kommer mötande folks trumhinnor inte att paja. inte allas åtminstone..

ia, sjunger hellre än bra.. eh.. hellre än uthärdligt.

låt: goldfrapp - oh la la la
låten som räddade de sista spillrorna av mitt tillknycklade ego

Kommentarer
Postat av: Syster Dyster

jag har skaffat facebook!

Postat av: Helga

Eh, min stämma är allt annat än ljuv. Jag blev bara icke-tondöv för att jag lyckades sätta typ två toner fler än du när vi körde...men jag skyller det mesta av vår tondövhet på Eagle-Eye Cherry, han är helt klart underskattad med tanke på hur svår Save Tonight är att få till!

2007-08-08 @ 17:04:22
Postat av: Elin

haha :D morrisey, håkan och winnerbäck är skitviktigt på fyllan! :D

2007-08-12 @ 18:58:33
URL: http://www.tvivelfront.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback