jourhavande stödflator på pride..

i lördags pridade vi oss tillsammans med våra flatvänner. superkul! men kära nån vad trött man blev i fossingarna av att skutta fram genom staden.. halvvägs började jag gnälla lite lätt och fråga om vi inte var framme snart?

(undrar när jag kommer att sluta med den ovanan eg.. sånt brukar vara förbehållet småbarn instoppade i baksätet på familjens volvo combi, typ..)

hur som helst..
vi var alltså cheerleaders. komplett m linnen i prideflaggans färger och hemmagjorda pompoms. bloggkollega och jag hade även en varsin pridefärgade fjäderboa om halsen. allt för den rätta färgglada looken.
det var väldigt roligt att ta sig till pridetåget från hagsätra (also known as flatsätra). folk glodde ut oss ordentligt på tunnelbanan. när jag och martina gjorde en avstickare till H&M på drottninggatan för att martina fått för sig att hon måste köpa ett linne blev vi ännu mer utglodda. när jag stod inne på H&M, i full pridemundering, och väntade på min linneprovande vän kom en kund fram och frågade om jag jobbade där..
eeeeh. sen när började H&M:s personal ikläda sig cheerleader-utstyrslar och pride-fjäderboa?


hela gänger samlat. fr v: åsa, malin, martina, helge, jag, emma, cecilia och ida.


här prideparaderar vi för fullt. av våra miner att döma är det nog i början av turen för vi ser fortfarande relativt energiska ut.. observera min och helgas fina fjäderboa. fancy! men satans varm..

kan varmt rekommendera att prideparadera. eller i varje fall stå och titta på. det är fest på hög nivå!

ia

låt: radio LXMBRG - feel the heat
braaaaaa!
här finns den..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback