my darling YOU!

Den här sommaren har jag besökt snerikes somriga klubb Bryggan typ två eller tre gånger. Dessa gånger verkar de ha haft nåt slags house-tema. House är konstig musik enligt mig. En eller två låtar är väl okej, men sen måste man variera sig. Vissa verkar tycka att housemusik går att dansa till, det tycker inte jag. Och det beror nog mest på att jag inte kan dansa coolt på nåt sätt utan därför föredrar indieskuttmusik som man mest hoppar runt till (och landar på folks fötter ibland, helst med vassa pumpsklackar).


Med tanke på de senaste bryggan-utgångarnas musikbesvikelser så var det kanske inte så konstigt att jag nästan hoppade till när jag såg den här affischen:


My Darling YOU!
är ett mycket trevligt och o-housigt band. De har bland annat gjort låten med den roliga låttiteln "Please don't talk to me I fall in love so easily" (låtnamn är viktiga saker!).  


Usch, idag är en klibbig dag. Man kan inte röra sig eller ha två kroppsdelar mot varandra utan att bli helt äckligt blöt. Mycket otrevligt. Men en promenad ska man nog orka med ändå. En arbetsdag kvar och sen är det helg, min första helg på länge som är nästan helt oplanerad (förutom Bryggankväll då..), det ska bli så skönt. Sovmorgon är högprioriterat.


Helga


Obs!
Angående föregående inlägg om tondöva bloggare så är jag inte mkt tonsäkrare än bloggkollega (jag har INTE någon ljuv stämma, och inte mkt annat ljuvt heller för delen trots såna påståenden)....det var enbart för att jag satte typ två toner fler i Save Tonight (som helt otippat var svåraste låten) som jag blev "amatör" i stället för "tondöv". Antagligen kommer vi att fortsätta förpesta folk (till exempel popsnören som undrar varför vi har kläder på oss som om det vore den naturligaste frågan att ställa) med vår falsksång på väg hem från nationer. Och vi kan möjligen göra nästa års sommarplåga, man skulle kunna byta ut några ord och toner i Boten Anna för den klarade vi ju galant. Men jag tycker att man SKA få sjunga falskt.

My Darling YOU! - Everything Allright 
här finns några fler låtar att lyssna in sig på 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback