boots made for walking?

tjolahopp!

är tillbaka i västra aros, iaf temporärt, om en timme drar jag till uppsala igen för some serious nyårsfirande. mkt trevligt ska det bli!
..dock uppstod det vissa smärre problem när jag skulle hitta ngt lämpligt att ha på mig.. min garderob är aldrig nyårsanpassad. den funkar enligt mig fullt tillfredsställande resten av årets dagar, men just på nyår ska man vara glammig känns det som. jag har noll stycken glammiga saker i min garderob. alla mina klänningar visade sig vara antingen rutiga skjortklänningar eller t-shirtklänningar i t-shirttyg = inte glammigt för fem öre. testade då med kjol, och det var inte mycket lättare.. har man kjol måste man ju ha någon form av överdel också (såvida man inte är strippa eller så, och dit har jag inte kommit ännu) och de enda överdelarna i min garderob är t-shirts med diverse roliga tryck på. klart man kan fira nyår i kjol och en t-shirt med en tim burton-influerad katt på, men det är inte glammigt. alls.

jo, jag har faktiskt en iaf gaaanska glammig klänning. en ljusgrå ballong-klänning. den tänkte jag använda, tills jag insåg att jag även såg ut som en ballong i den. inte okej. jag är nyårs-fåfäng.

ni får väl förmodligen se senare vad det faktiskt blev för palta jag slängde på mig..

nu tänker jag visa mina nya stövlar. egenhändigt vunna på tradera. internetauktioner är verkligen särdeles spännande. . jag satt och hyperventilerade sista kvarten innan auktionen gick ut och de var mina! 245 riksdaler kostade de mig, vilket är ett facilt pris för ett par skinnstövlar enligt min ynka mening..
dessutom är de sköna! man kan aldrig veta hur stövlar man auktionsköper passar, men jag har haft tur. båda de blåa, som jag köpte för några år sedan, och dessa har passat på mina fossingar.

image793
här är mina nya vänner..

nu ska jag packa ihop mina nyårspaltor i en ryggsäck och bege mig till brorsan i muppsala.

bye for now, och ett sådant riktigt gott nytt år!

ia

låt: goose - bring it on
från skivan jag fick av mor innan jul. mkt bra är den.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

du var mkt fin i dina braprispåtradera-stövlar och den slutar under glutealvecket-klänning.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback