kylskåpskallt kandidatrum

Sitter här och fryser i vårt iskalla rum. Man måste typ tänka på att ta med extra tjocka tröjor för att klara av att arbeta här inne. Har suttit och panikrättat test på morgonen för att nu inse att jag inte kan göra mycket mer innan min mycket sjuka handledare telefonerar för att rapportera om de grejer som hon gjort och jag inte kan komma åt. Sitter därför och vaktar telefonen. Sen är det sammanfattningsdags.

Såg att bloggkollega varit så riktigt duktig och författat två hela inlägg igår när jag tittade in på bloggen! Trevligt. Mitt datoranvändande har sjunkit brutalt de senaste veckorna, tiden går liksom ändå. Alldeles för fort dessutom. Men just nu får den gärna rusa på lite till för det är så jävla kallt och mörkt och äckligt ute och jag vill bara ha jullov just nu faktiskt. Låt mig slippa gå upp halv sju och bara få se mörker förutom när jag sitter i ett frysrum och tittar ut över en ynklig julgran som nån satt upp på gräsmattan härutanför.´Dessutom regnar det i princip hela tiden. Sverige är faktiskt inte ett bra land. Gnäll gnäll.  

Men..snart ringer hon nog. Sen är det fika. Sen sammanfattning. Sen lunch. Sen Wisc-testning. Sen fika igen. Och sen, efter att jag tittat på min långa att göra-lista och eventuellt skrivit något ord på ett utlåtande så är det slut för idag och då ska jag fika igen. Fika is the new black.

Helga

(ingen musik här inte..det finns inte ens några högtalare på datorn)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback