guschelov

Jag fnissade ganska länge åt bloggkollega Ias berättelse om hur svårt det var att knåpa ihop nattens blogginlägg utan att felstava ord eller glömma mellanslag. Tänkte komplettera lite, bland annat med några ynka bilder från gårdagen.


Det var hemskt mycket folk i Idas lilla lägenhet och väldigt trevligt. Bland annat fanns världens godaste muffins som man inte kunde sluta äta av. Sen blev det Norrlandsgaski med bra band i form av Juvelen och Montt Mardié och alldeles för lite dansande på det fina indiedansgolvet (vi gjorde värsta uppoffringen och gick därifrån när de spelade Bloc Party bara för att förenkla situationen för vissa andra som åtminstone såg ut att ha det trevligt på slutet). Sen gnällde jag över att jag hade ont i magen och ville gå hem, men lite pophoppande till Suspicious minds tillsammans med vår nuvunna groupievän (hoppas inte han tog illa upp över att bli kallad för groupie, vi var bara så glada över att bli creddade för vår blogg) gjorde det hela lite bättre. Klockan fyra fick jag och mitt magont äntligen cykla hem och sova.

 en ia och en martina

 en del av besökarna

 montt mardié, typ

trots en del gnällande ser vi ganska glada ut, åtminstone på den här bilden.


Helga


Elvis Presley - Suspicious minds


Kommentarer
Postat av: "anonym"

tack för uppoffringen ;) (men jag såg också att ni kom tillbaka en sväng sen...)

2007-02-26 @ 10:10:59
Postat av: Jenny

Hej och hå! Hart du hört den glada nyheten att stina ska ha barn i juli? Kul va!!

2007-02-26 @ 14:42:23
Postat av: Helga

Jaa, fick nyss veta..jätteroligt!! Då vet vi äntligen vem som blev först av oss...fast det kanske inte var så förvånande. Jag tror jag vet vem som blir sist också..;-)

2007-02-26 @ 17:46:31
Postat av: Jocke

Hej! Ni råkade möjligtvis inte ta fler bilder på Montt Mardié och bandet? :-) Om så är fallet så får ni jätte gärna skicka till min mail.
/J.

2007-02-27 @ 15:47:49
Postat av: Helga

Jocke: Tyvärr, det där var den enda usla konsertbilden jag tog den här gången.

2007-02-27 @ 16:01:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback