nykter indiekväll på ÖG

Igår var jag och bloggkollega på ÖG en sväng. "En sväng" är egentligen fel ord då vi faktiskt var där redan så tidigt som åtta och lyckades haffa ett bord för en öl (eller två). Det var en sån riktigt god plats. Ända tills ett stort och onyktert sällskap med stolstöldstendenser slog sig ned bredvid oss. Man var i princip tvungen att ta med sig sin stol när man skulle gå på toaletten för att inte bli av med den (och det var inga nätta små stolar heller utan stora fåtöljer), de försökte sig även på stolar som andra satt på ("är den här ledig?" "eh, nej, ser det ut så?"). Sen spelades en hel massa bra musik och vi satt och irriterade oss på det faktum att man ofta säger "åh, den här är så bra, den lyssnar jag mycket på" och ändå inte kommer på vad den heter och vem som gjort den. Mkt irriterande! Vi spanade även på folk, något man gör extra mycket när man inte hällt i sig alltför stora mängder alkohol. Folket var..ganska enhetliga. I alla fall vissa gäng. Alla creddiga indietjejer hade blankkammad page, nån söt liten klänning och second handig väska plus eventuellt kulturella glasögon. Killarna såg minderåriga och androgyna ut. Det ÄR sjukt kul att studera människor.


 

Vi passade även på att försöka föreviga ÖG:s eminenta toaletter medan det fortfarande var folktomt. Resultatet blev kanske inte jättelyckat då vi inte lyckade få med några snygga detaljer (kanske är toaletterna inte fina egentligen utan det är bara en fyllehägring..)


Sen strömmade det in folk och kvällens band The Big Picture spelade. De var inte så "big" direkt (och trummisen såg ut som ett husdjur som vi ville klappa!), men de var väldigt bra.  Efter det hälsades det på Cecilia med sällskap samt dansades en hel del på det svettiga dansgolvet en trappa ned. Bland annat Can't stand me now med The Libertines och Mr Brightside med The Killers spelades. Väldigt väldigt bra DJ:s måste jag säga.

randiga tröjor är hett på ÖG!


Redan vid halv tolv begav vi oss hemåt, åt varsitt håll. Vid det laget var det fullproppat med folk som trampade en på tårna till Pulps Disco 2000 och en ordentlig kö utanför. Tack vare att vi gick hem tidigt fick alltså två desperata köande komma in. Vi är godhjärtade.

Min klocka ringde halv sju i morse. Då var jag inte alltför pigg. Dagen har jag tillbringat på jobbet och nu är jag hemkommen och nyduschad för kvällens schlagerknytkalas hemma hos Sofia. Trevligt! Dessutom ska jag dricka sangria och dansa till mainstreammusik på Norrlands. Trevlig kväll!


Helga


Rock Plaza Central - Sexyback (Justin Timberlake cover)
rolig version av sönderspelad justin-låt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback