singel-peter är den nya robinson-robban

Jag är ganska bra på att irritera mig på folk jag inte alls känner. Till exempel så hatade jag verkligen Robinson-Robban ett tag. Jag blev helt arg bara av att tänka på honom, och det säger rätt mycket för jag blir väldigt sällan arg på folk. Skumt att man kan ha så starka hatkänslor för någon som knappt finns på riktigt. Men jag kan fortfarande bli irriterad av att tänka på honom. Morr.

Mitt nya hatobjekt är
Singel-Peter, en av de som skriver singeldagbok på Aftonbladets Stockholmssida. Nu senast bjöd han sin senaste dejt på en weekendresa till Spanien i Alla hjärtans dag-present, och avslutar med "nu gäller det bara att hålla ihop tills dess". Jag tycker att han verkar särdeles osympatisk trots generositeten. Alltså, ehh, bjuda "en relativt ny dejt" på en resa är sjukt. Okej, han kanske tjänar så fett med pengar att det är jämförbart med en ynka öl på en nation i min värld. Men ändå. Dessutom börjar varje inlägg med typ "åh, värsta snygga, smarta, roliga, skitbra tjejen, helt perfekt" och de överröser varandra med allehanda komplimanger men avslutas med att han ändå hittar en hake nånstans. Så då är det bara att höra av sig till någon av alla andra som verkar sukta efter honom. Eh. Jag tycker att han uppvisar ytterst ynka beteende och tjejerna han träffar verkar inte vara mkt bättre dem. Finns de här människorna på riktigt liksom? Hoppas inte..


85060-562


Förutom att vara arg på Singel-Peter sitter jag framför datorn och fryser. Måste min lägenhet vara så sjukt kall??

Helga

Veronica Maggio - Aldrig nöjd

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fan vad jag håller med dig om Singel-Peter! Jag orkar inte ens läsa längre.

2007-02-19 @ 20:19:44
Postat av: Anonym

jag tycker vi slår honom.. eller i varje fall säger till honom på skarpen.

2007-02-19 @ 20:24:47
Postat av: Lillayster

Jag hatar honom säkert ocksdå. Haha gissa vem som ville bjuda mig på en resa förut, psykopat Paul. Man borde knappast bli överraskad! Men nu tänkte jag be dig fixa så min rubrik i min blogg står i rosa och inte svart, kan du göra det tror du? Glöm inte att Jakob fyller år idag..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback