dammsugningsångest

Helt plötsligt blev klockan alldeles mycket, och jag som hade tänkt göra en massa nödvändigheter idag som nu inte hinns med. Jag hade till och med skrivit in "dammsuga" i min kalender. "Diska" är något man bör göra dagligen. "Träna" hade jag tänkt hela veckan men var helt slut efter att ha suttit med hemtenta och posterpresentation (med en bild som tog otroligt med tid och massa hjälp att fixa och som sen vägrade spara sig på våra, tre olika, usb-minnen!) så det blev inget med det. Får helt enkelt nöja mig med att ha lyckats pricka av punkten "handla" (något jag inte gjort på riktigt sen jag kom hem efter jul så det var minst sagt tomt i mitt kylskåp, frysen och skafferiet). I morgon hinner jag inte städa, bara att hoppas att man inte får objudna gäster som är oartiga/ärliga nog att påpeka dammråttorna som flyger runt här hemma.

I morse vaknade jag till en intervju med
Silverfisken (numera known as Snopp-Jonas) i P3:s morgonpass. Det kändes konstigt att höra rösten på en person vars blogg man läser dagligen. Tänkte likadant när jag första gången hörde Glamourprinsessan prata. Eller hur skumt det känns att springa på Legally Blonde (som nuförtiden är brunett) på toaletten på Norrlands nation. Det här bloggandet är verkligen ett märkligt fenomen...

Men nu är jag alldeles för trött för något seriösare inlägg. Som tur är håller kollegan ställningarna med det ena riktigt goda inlägget efter det andra. Hon har även fått mig sjukt sugen på mörkt öl. Och nästa preklin-utklädnad. Nu tänker jag hoppa över allt som står på nyttighetslistor och krypa ner i sängen med senaste numret av Elle (mycket bra julklapp!). God kväll!

/Helga

Bob Dylan - It's all over now, baby blue

Kommentarer
Postat av: ia

haha. han hade lite ångest över snopp-jonasuttalandet. fniss.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback