ett steg närmare pensionen..

Nu är det gjort. Jag kan visserligen ångra mig, men jag tror nog att jag ska låta det vara såhär. För ett tag sen bestämde jag mig för att jag inte kan fylla 25 utan att ha gjort det. Visserligen är det ett halvår kvar, men ändå, ju tidigare desto bättre. Det känns lite märkligt och tomt.

Jag har tagit ur min navelpiercing. Nu har jag värsta hålet mitt på magen, plus ett litet extra minihål ovanför det stora. Hoppas att det växer igen, helst utan att lämna efter sig ett fult ärr som påminner om min tonårstid. Haha. Visserligen piercade jag mig långt efter fjortistiden, men eftersom jag inte betedde mig åldersadekvat när jag var i den åldern och nog var som mest fjortis runt 18-19 så passade det väl in då. Det känns rätt bra att vara piercinglös även om jag har varit helt nöjd med mina senaste smycken (pärlan och bärnstenen) och inte förrän nu det senaste året haft en tanke på att göra mig av med den. Men navelpiercing är nog inte riktigt "min stil", vad som nu är det. Folk som inte känner mig brukar bli förvånade över den, som om det vore något extremt. Men jag tycker faktiskt att det är ganska fint. Jag minns när jag gjorde den, det sprutade var och jag fick sova på rygg de första veckorna. Smart nog åkte jag till Roskilde en månad senare, det gjorde sjukt ont och jag plåstrade in hela magen i ngt märkligt förband som var indränkt i alsolsprit. Det tog säkert ett halvår innan den läkte helt. Men...nu är det över. Och jag har faktiskt en väldigt snygg navel, dock är den väldigt smutsig just nu (äckligt).

Hmm. Vuxenpoäng till mig. Om några timmar ska jag åka hem igen. Nuförtiden är "hem" Uppsala, annars säger jag att jag ska "till Södertälje" eller "hälsa på familjen". När jag precis flyttat hemifrån sa jag hem om både Södertälje och Uppsala,  sen uppfanns det smarta hem-hem om familjehemmet. Det ska bli skönt att få komma hem. Min lägenhet, mina katter, mitt mitt mitt..

/Helga

Ok Go - You're so damn hot
mina systrar lyssnar mycket på O.C-musik, denna musik är ofta bra...många band har O.C att tacka för sin nya publik (Death Cab For Cuties konsertpublik består tydligen dels av en mindre del indiefolk samt en ny stor del "vanliga" tonåringar..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback