hemrumlad från stockholms..

nu är jag hemma från sthlms. det var ganska kul. delvis. jag och martina hittade vår gemensamma nämnare som vi fnissade (väldigt moget) åt en stund. han tog det dock rätt bra.. hmm. undrar var han och martini försvann sedan? jag har mina misstankar. en favorit i repris möjligen?
sen ägnade jag även kvällen åt att lokalisera borttappade vänner. när jag sedan väl hittade den aktuella vännen så fortsatte jag ändå att leta runt av bara farten, ända tills jag kom på att det inte längre fanns ngn att leta reda på. har man inget att göra så skaffar man sig..

nu är jag sjukt hungrig. ska gå och inspektera utbudet i kylen. ngn form av god kost borde det väl finnas.. ingredienser till en ynka liten smörgås åtminstone!

imorgon ska jag få sova. härligt. bäst att vara pigg och utvilad tills i morgon kväll. då ska jag iaf ha mina cheap monday-conversekopior. mycket mer lämpade att skutta runt i än stövlar. har ont i tårna nu. ynk.

godnatt!

ia

låt: tom waits - downtown train
moneybrother (pengabrorsan låter väldigt mycket fulare) har gjort en svensk cover på denna. föredrar originalet. tom waits har så cool röst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback