H&M-linnen i massor!

vårens H&M-katalog var inte SÅ fantastisk. några sommarklänningar och små kjolar typ. men den är ju alltid kul att kolla i. och jag have a thing for efterskickning ur katalog. dock är jag fattig denna termin och kan inte göra några större utsvävningar.. men ett eller annat linne behövs alltid. och de finns ju till sådant riktigt facilt pris sen.


riktigt lämpliga kläder. orevolutionerande men praktiskt..

haha. tur att detta inte är en modeblogg. och alla ska vara glada över att jag inte plågar ngn med dagens outfit. när jag bara går hemma har jag en tendens att luffa runt.. kan dock beskriva dagens:

orangea strumpor, brorsans gamla säckiga jeans med hål i, ett fult typ beige-brunrandigt linne från H&M som håller på att sönderfalla i linne-atomer (inköpt under min gymnasietid long time ago), glasögon och en röd mössa på guvudet. noll smink. håret ser ut som en tuss (därav mössan).

japp. that´s all folks. förhoppningsvis blir ingen ett enda dugg inspirerad. antar att det är det som är meningen med alla dessa mer eller mindre fina "dagens outfit-bilder" man springer på överallt i bloggarna. eller i och för sig. jag tyker man SKA få klä sig lite skabbigt ibland. tänk vad jobbigt att behöva klä sig fancy även när man bara går hemma.

nu sätter jag p. har lite tvätt att rädda ur torktumlaren.

adios!

ia

låt från min skivsamling: marit bergman - to brazil
en av mina favoriter från 3.00 AM serenades..

Kommentarer
Postat av: H

Satt och begrundade årets HM-katalog igår jag med, måste vara tristaste katalogen på år och dag. Jag och pastellfärger går inte ihop och de flesta modellerna var såna de kört på i flera år. Morr. Men det är ju kul att beställa ändå..pynk.

2007-01-03 @ 11:04:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback