jag kommer inte heeeeem i kvääääll..

Ska snart göra mig klar för ännu en dag med metodhemtenta plus postertjafs, men måste bara få uppröras lite över vinnarna i året Rockbjörn. För det första så tycker jag det har funnits betydligt mer spännande grupper i år än BWO (Fibes, oh Fibes! kanske...eller The Knife som gjorde ett jättebra album). Att Sebastian Karlsson blev "Årets nykomling" känns inte helt rätt heller, har han gjort någonting som ÄR bra förutom en del covers under idoltiden? Men det värsta av allt måste ändå vara att Martin Stenmarks Sjumilakliv blev årets låt! Det måste enbart bero på att den sätter sig så hårt fast på hjärnan att man omöjligt kan bli av med den och för de som inte lyssnat mycket på musik och bara slår på radion ibland måste den framstå som den enda låten som finns i princip. Suck. Årets plåga skulle man väl kunna kalla det. Boten Anna måste kommit som god tvåa...

Nu har jag dessutom fått Sjumilakliv på hjärnan utan att ens ha hört låten. Morr. Ska gå och borsta tänderna i stället.

The Knife - Silent shout
kunde gott ha fått bli årets låt i stället för irriterande Martin Stenmarck, man kan inte bara leva på att vara snygg och skriva låtar som hela sverige får på hjärnan..anser jag.

Kommentarer
Postat av: ia

NEEEEEJ! jag avlider.. vad är det för fel på sverige? buhuuuu! jag skulle vilja slå någon..

Postat av: Anonym

Jag har skrivit ett inlägg under rubriken "utklädning i uppsala so far".. och jag vill komplettera det med att säga; kan ni inte lägga in mera bilder på er? Tyckr om att tritta på bilder... Nu ska jag gå hem från arbetet!!

2007-01-12 @ 15:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback