känslor för feeling

kära blogg. idag tänker jag lämna ut alla mina innersta känslor för feeling..
eller kanske inte. av någon outgrundlig anledning är det folk som läser denna blogg (vilket iofs är väldigt roligt) och skrivning om innersta känslor för feeling är sådant jag förknippar med privata dagboksanteckningar. privata som i: sånt som andra inte läser.

dock finns det väldigt många bloggare som verkligen lämnar ut sig själva. jag har absolut inget emot att de gör det. det är ju väldigt modigt. är dock ganska nöjd med att slippa själv.
..men när man läser någon helt okänd människas blogg och så kommer det massa verkligt privata (i mina ögon iaf) saker så känner jag mig lite som jag sitter och smygläser någon annans dagbok. speciellt om bloggaren i fråga har bild på sig själv på bloggen. då får man dessutom ett ansikte på privatheterna. fellow bloggkollega tycker att självutlämnande bloggar är de bästa men jag kan inte låta blir att känna mig smygläsande.. även fast jag verkligen inte är det. det finns ju publicerat till allmän beskådan och bloggaren vill ju helt klart att detta ska bli läst.

anledningen till brist på bloggning om känslor för feeling är kanske även att jag inte har så mycket att komma med. jag har aldrig varit riktigt frekvent privat-dagboksskrivare. i typ nian och ettan på gymnasiet höll jag på, och när jag nyligen kollade igenom dessa böcker så satt jag mest och fnissade åt mina anteckningar. dom var ungefär på samma nivå som denna bloggen. något djupare kanske. jag verkar helt enkelt inte ha så mycket saker inom mig som måste ut. ynk.

i denna blogg är det mest en massa gnäll som får vara med. och en eller annan kryptisk antydan om vissa av våra eskapader. fast det är i alla fall ingen rosa modeblogg. i och för sig så kan det komma ett mycket personligt och självutlämnande inlägg i även de rosa modebloggarna när man minst anar det, så jag ska nog inte använda mig av sådana som exempel på ytlighet heller.

nu sätter jag p för denna gången. har några gnälliga ögon-känslor att uttrycka också men det gör jag senare.

ia

låt: moneybrother - reconsider me
har fått moneybrotherfnatt på sistone.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback