onsdagsrapport

Snön kompenserar för att den inte fallit under vintern som hittills varit och vägrar sluta ösa ner. Men jag har redan varit ute nog för idag och kan med gott samvete sitta inne. Och plugga. Hmm. För det är väl vad jag borde göra. Har läst alldeles för få sidor om psykologisk testning och ätit kladdkaka från igår, ännu bättre dagen efter.

Har jobbat idag. Hade lite ångest över att jag kanske inte borde ha tid med såna icke-studierelaterade aktiviteter, men det har varit så trevligt så. Det enda otrevliga med det hela var att jag var tvungen att gå upp den omänskliga tiden 06.00 och cykla ner på stan i tio iskalla minusgrader. Jobbdagen var dock allt annat än obehaglig, vi åkte ner på stan och shoppade gardiner och åt urgod sushi-och asiatisk buffé till ett gott pris på East City. Det kallar jag för en bra arbetsdag. Har troligen bästa extrajobbet. Irriterande nog glömde jag min goda linsgryta med äckligt utseende (spya-liknande) i kylskåpet, den kommer troligen vara välmöglad nästa gång jag nu kommer till jobbet.

Japp, det var dagens rapport från mig, härifrån Homogatan Djäknegatan (som den visst kallas, upplystes jag om när jag bodde med min flatiga vän Emma som hittat en klubb på
qruiser som hette så...och att Emma sen hade en regnbågsflagga uppsatt i sitt fönster ökade ju tydligheten liksom..)

Helga

Hell on wheels - Dog on wheels
den roligast kombinationen av bandval och Belle and Sebastian-cover man kan tänka sig. Från skivan "A century of covers", med tolkningar av Belle and Sebastian-låtar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback