skivköp 3.

jag och fellow bloggare har satsat våra sista besparingar på lite ny musik. en gemensam beställning från cdon.com blev det. så trevligt så.

jag beställde tre skivor för sammanlagt 227 riksdaler vilket jag tycker är ett överkomligt pris. hemligheten med att handla billigt är helt enkelt att köpa o-nya skivor. det gjorde jag. det finns ca en miljon (måttlig överdrift) nya skivor som jag vill ha men då får man en och en fjärdedels skiva till samma pris vilket jag tycker känns som en dålig deal i dagsläget.

mina skivor blev följande:


band of horses - everything all the time. en sjukt bra skiva som jag suktat efter längelänge! så bra så bra.. mer än väl värd sina 99 :-


kaiser chiefs - employment. även denna har jag varit sugen på länge och nu fanns den för 79 pengar! som hittat!


håkan hellström - känn ingen sorg för mig göteborg. hehe. ca 100 år efter alla andra köper jag denna. har varit lite kär i håkan sedan jag såg honom på arvikafestivalen för en del år sedan. och den var very billig. typ 49 :- nästan for free faktiskt.

helge köpte älsklings-magnetic fields fantastiska skiva 69 love songs. då får man dessutom tre skivor till priset av en. kan varmt rekommenderas! o ja!

nu ska jag fantisera mig om mina skivor. det är helga som ska hämta ut dem och hon är i tälje. far far away. får vackert vänta på skivorna tills hon hemkommer. gny.

ia

låt från skivsamlingen: frida snell - mercy
hon har cool röst. och är uppe från fjällen nånstans om jag missuppfattat det hela rätt. det är åxå coolt.

för övrigt anser jag att kartago bör förstöras.

Kommentarer
Postat av: Helga

Såna riktigt goda skivor! Jobbigt att det finns så mycket bra musik och man är så fattig, det är så svårt att välja då...

2007-01-03 @ 22:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback