stay alive



ännu en filmkväll igår.. denna gången blev det skräckfilmen "stay alive". den var.. dålig.
ett dataspel var i farten och alla som spelade det dog på samma sätt som de gjorde i spelet. det började med att en datanörd dog och för att hedra honom så måste givetvis hans kompisar spela spelet han spelade innan han dog (= stay alive).
..och KONSTIGT nog började dom dö. no kidding!
de fattade tillslut hur de hängde ihop och började försöka lösa mysteriet. det visade sig att det var den ondsina grevinnan elizabeth bathory som levde för 200 år sedan som var uppe och dödade igen. de måste alltså hitta henne, spika in tre spikar i henne samt elda upp henne för att få ett slut på det hela. piece of cake.
det hela hade nog slutat med betydligt mindre splatter om personerna hade betett sig logiskt, men det gör folk i skräckfilmer näver äver. de måste givetvis dela upp sig (inte bra), gå på egna små upptäcksfärder trots att de borde stanna kvar på samma plats, speciellt tjejerna (stupid! antingen så dör de eller så blir de tillfångatagna och måste räddas av väl vald kille) och givetvis är det ngn som osjälviskt offrar sig ("lämna mig här, gör det du måste, bla bla bla..").

japp! denna filmen innehöll verkligen allt man kan vänta sig av en scary movie.


hej. jag är snygg och gillar att gå på egna små upptäcksfärder , TROTS att alla mina vänner blivit dödade på diverse obehagliga vis när de gått på ensamma upptäcksfärder. men det är lugnt. den snygga killen kommer och räddar mig.. jag sitter här i tortyrkammaren och väntar så länge. hmm. jag skulle ha stannat i O.C.


även malcolm in the middle var med på ett hörn. som datanördig side-kick.


elizabeth bathory brann bra! det gör man tydligen om man varit död i 200 år.

denna filmen gör det faktiskt inget om man missar. lägg tiden på att sortera strumpor istället.

ia

låt från skivsamlingen: lars winnerbäck - nästan perfekt
från mycket bra-a skivan "kom". låttiteln passar inte till filmen..

Kommentarer
Postat av: gw

Hej. Snart ska jag till egypten i två veckor. Hej då.

2007-01-08 @ 15:02:17
Postat av: ia

trevligt.. själv ska jag inte göra det. ynk.

Postat av: K

Jag har också sett den filmen fast jag var med sött sällskap så jag brydde mig inte direkt om filmen för att vara ärlig.

2007-01-09 @ 20:09:15
URL: http://specialk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback