utklädning i uppsala so far..

jag tycker det är sjukt kul att klä ut mig. här är utklädningarna jag hunnit med i uppsala so far.. det HAR alltså varit utklädningsteman. jag brukar inte springa runt på nationer så här till vardags. faktiskt.


tema: kropp och.. öh.. knopp? eller nåt. vi var en DNA-molekyl. jag var cytosin. men så fort vi kom in så sprang jag itydligen väg och lämnade resten av molekylen inkomplett. i'm bad to the bone. men det var jobbigt att gå ihopknuten med typ fem andra.


tema: latino. jag var  helt missnöjd med temat. är så o-latino man kan bli. det blev svart linne, svart kjol och en blomma å håret. boooring. men det gick hem iaf.. strange..


tema: fantasy. jag var en alv. jag såg dock inte arwen-ljuv ut som planerat. snarare som hennes ålderstigna pappa elrond. ynk.


tema: på djupt vatten typ. jag var medlem i team zissou. jag hade fin röd mössa och en tröja med team zissou-tryck.


tema: rött. jag var.. röd. å hade självlysande horn. iaf ibland. och läppstift som ögonskugga. not very hot. hade som tur var INTE lika ynka kläder som hon på bilden.



tema: it's all about the money. var greedy doktor med "i'm only in it for the money" skrivet med tejp på ryggen på rocken, egenhändigt nallad från skolan. grymt opraktiskt att röja runt i. jag höll på att dö av värmelsag. tur att jag inte ska bli läkare..


tema: reggae. bob marley såklart. men utan rastahår. dock hade jag en liten hemmagjord pappersjoint i mungipan. och ett fint majablad målat på tröjan.



tema: wild life. vi var som tidigare sagt alltså hells.. eh.. hångels. det gick hem. säkert för att vi hade våra ynkkjolar på  oss. fnys.

det var allt tror jag. än så länge. en blandning mellan preklin och sjukgymnastfester. det spelar ingen roll vad det är. är det utklädning så är det kul! dock brukar det vara några människor helt utan gränser på preklin.. eeh. jag vågar inte bli sjuk i framtiden. tänk så många hjärnceller som supits bort där. *gulp*

ia, sjukgymnast MED gränser

låt: peter bjorn and john - amsterdam
en preklinstad, helt utan gränser..




Kommentarer
Postat av: H

Vilket jätteroligt inlägg! Jag tycker att du borde lägga in bilder på hur du lyckades med utklädningen i varje fall också..det skulle vara mkt underhållande! (men skippa hångelbilden om du inte vill utelämna dig helt..)

Postat av: huvet

Latino-grejen var lite boring håller jag med om (iaf hade inte jag så mycket fantasi där heller) men du var utmärkt eldron! Två tummar upp! Så det så. de andra har jag inte sett (jo bob marley, oxå bra, lagom sluskig) så det kommenterar jag ej.

2007-01-11 @ 21:41:21
Postat av: ia

H: jag tänker definitivt INTE publicera sådana bilder. ynk.
huvet: hehe. jag kanske ska satsa på en karriär som mans-alv om jag inte får något schysst sjukgymnastjobb.

2007-01-12 @ 09:14:17
URL: http://ynka.blogg.se
Postat av: Jenny Penny Päron Pung

JOOOO! Jag vill se bilder på utklädningen! Skulle vara jätte(skit)skoj! Haha, vi ni vad vi har för rolig reklam här på Åland? Jo, det är en affär som gör reklam för billiga blöjor och då säger tanten i radion; "Kom in o köp skitbilliga blöjor på Sparis" HA HA HA HA! Trodde jag hörde fel när jag hörde den första gången! (Nu e det 18 dagar kvar till egypten) KramsKrims

2007-01-12 @ 14:10:08
Postat av: Sofia

Jag håller oxå på bilder på utklädningen!!
Om 7 veckor invaderas Uppsala... av mig!! Tjoho!

2007-01-12 @ 17:03:07
Postat av: ia

tjohoo!

2007-01-13 @ 17:46:46
URL: http://ynka.blogg.se
Postat av: ems

du ia, du glömde att vi faktiskt va super mario-svampar en gång...

2007-01-15 @ 12:47:24
Postat av: ia

ems: sorry. det är så sant som det är sagt. men.. ehrmm.. det man inte minns har inte hänt. eller hur var det nu?

2007-01-15 @ 13:38:56
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback