you get what you deserve..

Ibland skriver andra sånt man själv nån gång har tänkt fast på ett mycket bättre sätt. Tur att det finns bloggar. Så läs Fredrik Virtanens och Silverfiskens inlägg om sånt jag också skulle kunnat blogga om i stället.


Är trött. Det tar på krafterna att gå från 9-17. Och alla dessa test. Jag är trött på personlighetstester nu. Efter att ha kollat på en massa olika hela förmiddagen var det dags att testas själv klockan ett. Vi får privilegiet eftersom ngn duktig professor håller på med ett nytt personlighetstest och behöver värden för test-retest-reliabilitet. I april nån gång får man reda på resultatet. Spännande. Sen har det varit en hel del begåvningstester på eftermiddagen, Ravens matriser hit och massa ordförståelsegrejs dit. Intressant, men intensivt. En kopp varm choklad från Konditori Fågelsången (psykologhaket nummer ett) räddade eftermiddagen.


Igår tittade jag lite på grammisgalan. Det är helt sjukt hur Martin Stenmarck lyckats hjärntvätta svenska folket, plågan Sjumilakliv blev årets låt även här. Annars var det väl en hel del BRA artister som fick grammisar, The Knife till exempel som i vanlig ordning inte närvarade utan hade en skruvad tackvideo i stället. Och kunde inte Håkan Hellström också fått presenteras som "årets ligg" eller är det bara sånt man säger om årets kvinnliga artist om man heter Dregen och inte är helt nykter?

Nu ska jag ägna mig åt lite seriös matlagning så jag inte får skämmas för min matlåda i morgon. På återseende.


Helga

Johnny Boy - You are the generation who bought more shoes and you get what you deserve..
långt låtnamn, bra låt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback