eddie izzard. och materialism.. typ.

jag hade totalt glömt bort sex fötter unders säsongsstart ikväll, så medan helga kollade på kvalitets-TV kollade jag på en av brorsans londoninförskaffade eddie izzard-DVDs. sexie närmare bestämt. uuuunderbart.
han har svaret på allt, nu vet jag till exempel varför brandmännen har (eh.. hade? eller det kanske bara är en modern myt..? nåja..) den där stången de åker ner för när det är utryckning. det känns bra.


he's sooo hot! och ca 100 gånger duktigare än jag i den svåra konsten att gå i högklackat. detta faktum finner jag ganska deprimernade. han har dessutom större läppar än jag. fan. hmm.. det är säkert restylane insprutat i dem..

helga har köpt en tomteröd the knight who says niPod. jag är avundsjuk. trots att min nuvarande mp3-spelare fungerar alldeles utmärkt. shame on me. materialist!

själv har jag köpt en skiva jag inte behöver å två böcker jag.. hm.. inte heller behöver. usch. jag lägger för mycket pengar på saker jag inte behöver. typ musik. och body lotions som luktar gott (eller wunderbaum då.. det är tydligen en tolkningsfråga det där..) men det ger mig an enourmous feeling of wellbeing med en ny skiva i le skivställ. vi är ju hunters/gatherers i grund och botten (enligt min nya guru eddie) så jag kan faktiskt inte rå för det. jag är ett offer för mina samlar-gener. hade jag levt för x antal tusen år sedan hade jag säkert samlat typ nötter. eller platta CD-formade stenar är kanske mer troligt..

nu ska jag plåga mina grannar med lite musik. moooahaha. they have it coming! efter vad de utsatt mig för så..

ia

låt: the magnetic fields - i thought you were my boyfriend
"love or not, i've always got ten guys on whom i can depend.
and if you're not mine, one less is nine, get wise,
i thought you were my boyfriend.
i thought you were my boyfriend."

att det är en kille som sjunger detta gör det hela så mycket bättre! iofs är ju jag kär i honom*  hm.. att han sjunger om killar försvårar mina chanser en del.. dammit.

*stephin merrit

Kommentarer
Postat av: huvet

Mer nattligt gnissel? ;) Jag missade oxå sex under foten-premiären! (buhuu!)

2007-03-12 @ 08:02:25
Postat av: ia

inget mer nattligt gnissel men jag är långsynt.. två nätters gökande är två för mycket l:/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback