men blääää..

hm. har just hemkommit från en, vad jag trodde, ofarlig liten arbetsintervju-fri tripp till västerås. så var icke fallet. jag har nu genomlidigt mitt livs andra anställningsintervju och det är ju fortfarande inte speciellt kul. dock var det ca 2000 gånger mindre läskigt jmf med förra gången. alla var jättetrevliga och gulliga och stället var verkligen hur fint som helst, men en intervju är ändå en intervju. undrar hur många det krävs innan jag kan genomgå detta UTAN att bli alldeles rödflammig i hela ansiktet samta vara slut som människa efteråt?

varför kan dom inte bara ge mig ett litet jobb direkt? helt intervjufritt. måste de alltid ta in en miljon kandidater till? jag kommer aaaldrig få ngt jobb om de envisas med att ta in folk som faktiskt jobbat som legitimerade sjuka gymnaster. gnäll, gnäll och gnäll igen.

hm. jag har bestämt mig för att mitt liv suger. dessutom mår jag illa.


image581


ia 007 med rätt att gnälla. faktiskt är det synd om mig på riktigt den här gången!


låt: nas - life is a bitch
dammar av en låt från the hip hop period of my life. den passar finfint in.

uppdatering: jag har just blivit kallad ospontan. ja tack. det vet jag att jag är. men alltid trevligt när det uppmärksammas.

uppdatering 2. jag blir även ful på bild. allra fulast blir jag på vimmelbilder.. exempelvis den nedan.

jag är mao fortfarande under isen.

Kommentarer
Postat av: Helga

Tänk hur mkt bättre det ändå kändes på denna, spontana (woho!), intervju...fatta då hur mkt bättre det kommer kännas på din tredje (om du nu inte skulle få detta jobb). Snart kommer du ha ett sånt riktigt äkta sjukt gymnastiskt jobb, det är iaf jag övertygad om. Kram.

2007-03-21 @ 16:29:06
Postat av: huvet

Vaddå arbetsintervju-fri tripp? Jag fattar inte... Spontanintervju? Förklaring på lördag tack! (Jo, och så håller jag tummarna för dig att du får detta spontana(?) jobb! Även en oerfaren, som jag, får jobb ibland)

2007-03-22 @ 13:34:33
Postat av: duster

Men söta du... du är bäst ändå! Me like u.
Life is a bitch and then u die... jo... hm.. det råkade iof vara mitt motto...

Postat av: ia

huvet: japp. spontanintervju. jag trodde jag bara skulle komma dit och liksom FÅ jobbet. men inte det.. blä blä. dom skulle minsann ta in flera sökande till. vad sur jag blir.

2007-03-23 @ 11:13:55
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback