motarbetning på glamoufronten..

idag är det tydligen inte meningen att jag ska vara fräsch..

1. när jag smörjt in mina tassar med min älskade apelsin/vanilj-lotion så frågar min brutala vän vad det är som luktar wunderbaum? WUNDERBAUM!?! kan det bli värre? här har jag gått runt i flera veckor och i min enfald trott att jag luktat gott och så visar det sig att jag egentligen luktat som inredningen i en epa-traktor!!! misär!

2. när jag skulle tvätta håret nyss (det var välbehövligt. mycket välbehövligt) visade det sig att allt schampo på något mystiskt vis hade tagit slut. det stod tre schampoflaskor på badkarskanten, men alla var tomma. och då menar jag tomma. det fanns inte minsta schampo-atom kvar ens.. jag kollade då efter alternativ. typ duschkräm. någon sådan lyx hade vi dock inte heller. sedan undersökte jag brorsans kombinerade schampo- och dusckräm med distinkt mansparfymlukt. typ axe. (när man är beredd att lukta axe i håret har det gått långt.. då är man desperat!) men den var också tom..
det enda jag hittade som inte var balsam (vi hade två flaskor balsam minsann.. vad är det för slags planering?) var en flaska lactacyd flytande tvål (som jag inte vet var den kommer ifrån. jag har då inte köpt den..) så mitt hår är numera tvättat med pH-neutral tvål av den allra slaskigaste, blaskigaste och lödderfriaste sorten. mycket deprimerande.
jag tror mitt hår behöver lite kbt av fellow bloggkollega efter denna behandling. numera är hon examinerad i att lyssning vad klient (dvs mitt ledsna hår) säger samt bekräftning av detta genom regelbunda speglingar (upprepanden av det mitt hår säger på ett ickepapegojigt vis) och sammanfattningar. det finns nog hopp för mitt hår!


"du känner alltså ångest, tvång och höstsäsong. och ekonomisk undergång.."

nu är klockan mycket och jag är glad igen. det tar på krafterna att vara grinig. och så blir man hungrig av det. ska se vad som finns i kylskåpet..

over and out.

ia

låt: cake - end of the movie

Kommentarer
Postat av: Ida

HAHAH, lilla wunderbaum Ia, du är söt även om du luktar som en kombo av parfymfri lactacyd (den är verkligen vitt vatten utan lödder) (det är inte jag som ställt dit den) och "jag har en gammal volvo och är från landet". Me like U. Hur kan du vara upptagen ikväll? Å när ska vi slå våra lurviga eller rakade ihop då?

Postat av: ia

död åt lactacyd! ikväll ska jag baka bröd.. eller iaf kolla på folk som bakar bröd och äta upp resultatet. jag kan även bidra med muntra hejarop.

2007-03-09 @ 13:23:06
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback