nyponsoppa, glass och mandelbiskvier

Jag cyklade till skolan med 38 graders feber i morse, stannade på vägen för att snyta mig och undrade vad jag egentligen höll på med. Ibland kanske studiemoralen är lite väl hög.


Sen jag kom hem har jag i alla fall bäddat ner mig i sängen och ätit nyponsoppa med glass och mandelbiskvier. Alltså, mandelbiskvier är nog något av det godaste som finns. Jag har nog aldrig köpt det tidigare, det är så barndomsförknippat så jag har inte ens tänkt tanken att man faktiskt kan gå och handla det i en affär på ett vuxet vis och att det inte är något som mamma eller snälla dagisfröknar serverar en. Nu är jag i alla fall beroende.

Har hunnit med att läsa ut "Catcher in the rye" (eller "Räddaren i nöden" som den heter in swedish) och den var superbra. Helt lämpligt damp senaste numret av Elle ned på hallgolvet och jag vet precis hur jag ska tillbringa resten av dagen. Nyponsoppa, bra tidning och Velvet undergrounds bananskiva. Ibland är det inte helt fel att vara sjuk. Om den här jävla förkylningen bara kunde gå över tills i morgon och jag åtminstone slapp ha feber.

    

med dessa tillbehör kommer jag troligen överleva denna fredag..



Helga


The Velvet Underground - Heroin
tänker inte ta till knarkmetoder än i alla fall..


Kommentarer
Postat av: Ida

Farmek blev till Scan som blev till Swedish meat som blev till Scan igen som numer formar vältränade kroppar med korv och köttbullar.

Hur är det som sjukbidrag? =)

Postat av: ia

helge.. snart ringer jag upp någon av dina former läkardejter så får dom kurera dig! såhär kan vi (du) inte ha det.. sjuuuuk, sjuk, sjuk, sjuk.

2007-03-09 @ 17:27:15
URL: http://ynka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback