paus för livsnödvändigt bloggande

Egentligen borde jag verkligen inte sätta mig vid datorn när jag tar paus från tentapluggande. Msn, bloggar och att stirra på en skärm i stället för ned i mina anteckningar känns inte så himla smart, det är ju inte direkt något som ger mig energi utan snarare finns det en risk att jag fastnar. Det är ju inte heller så att jag har något spännande att blogga om heller (eh..har jag någonsin något spännande att blogga om kan man ju fråga sig då, men jag orkar inte med någon icke-filosofisk monolog om det just nu..).


Jag har världens största dammråttor i hörnen. Euh. Fattar inte var de kommer ifrån, såå länge sen var det faktiskt inte som vi städade. Egentligen skulle det ta typ tio minuter att dammsuga bort dem lite snabbt, och jag borde väl göra det eftersom jag får besök i morgon, men det hör liksom till att det ska se för jävligt ut dagarna innan tenta. Får jag för mig att dammsuga kanske jag börjar frosta av frysen eller torka fönster (vilket jag nog gjort en gång sen jag flyttade in..hrm) också. Överambitiöst.


På min paus försöker jag roa mig med nyttiga saker. Som
DN:s nutidstest. Jag fick fem rätt vilket är sjukt bra för att vara jag. Jag brukar få typ ett eller två rätt och tänka att jag måste skaffa mig bättre koll. Men med mina fem rätt så känner jag mig riktigt allmänbildad, även fast de enda frågor jag verkligen visste svaret på vad var H&M:s lyxigare varumärke ska heta och vilka lag som var i bandyfinalen (vilket inte GÅR att missa i den här staden ens om man är så sportointresserad som jag är).


Annat man kan göra på sin alldeles för långa rast är att skratta åt Tjuvlyssningar. Någon gång kommer jag troligen hamna där så det är lika bra att vara förberedd.


Helga, mkt studiemotiverad..(hrm)


Josh Ritter - Kathleen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback