solenergi

Jag tycker nästan det är lite löjligt hur lättpåverkad man är av vädret. Att gå runt och vara hellycklig bara för att det är sol några dar, är inte det lite väl extremt? Jaja, trevligt är det i alla fall. Och snälla snälla vinter, kom inte tillbaka. För blir det mörkt kallt, snöstorm och slask så kommer jag säkert bli deprimerad i stället.


Dagen har ägnats åt utlåtandeskrivning och sånt. I morgon blir det studiebesök på Bärby ungdomshem vilket ska bli jätteintressant. Fast det känns redan som om jag varit där och har en bild om hur allt är efter att ha läst böckerna "Flickan och skulden" och "En riktig våldtäktsman" där hon intervjuade en del av killarna på Bärby. På måndag ska vi till Rättspsyk. Och sen ska jag tentaplugga. Kanske till och med på balkongen om solen fortsätter visa sig...


Jag har allvarliga funderingar på att faktiskt träna idag. Jag och min nya kärlek kanske kan ta en promenad fram och tillbaka till Friskis.


Helga


Soko - Take my heart                                                                      

lyssna
här


Kommentarer
Postat av: Clara

Vem är din nya kärlek??! Inte i-poden väl? Jo det är det säkert...

2007-03-16 @ 00:44:56
Postat av: ia

helga har en red hot lover!

Postat av: Helga

Självklart är det iPoden. Tråkigt nog. Fast det är inte fy skam det heller. Vi har en sjukt bra och okomplicerad relation.

2007-03-16 @ 22:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback