störst bröst går först..

åter en festlig kväll är avverkad. igår var det mina sjuka gymnastvän malin som fyllde 24 mogna år vilket givetvis måste firas med kalas. och fest. och liknande aktiviteter..

kvällen ägnades åt följande:

  1. försfest hos malin. jag var playlistockupant sista timmen och bjöd på killers och johnny cash. misstänker dock att jag lika gärna kunde ha spelat typ björn rosenström utan att ngn reagerat. mot slutet av förfester springer ändå alla mest omkring.. så också denna. hann även leka lite med folks kameror och ta fula bilder. det är mycket roligare att fula sig på partybilder än att se civiliserad ut.
  2. taxifärd till platina i taxi innehållande en stor samling barnböcker. jag haffade en stycke "ludde lump och greta garn". mkt givande färdlektyr.
  3. väl på platina kände jag och helga oss väldigt o-hemma. principen som gällde därinne var "störst bröst går först" (ja, vi var innerst inne bara avundsjuka). det verkade även vara årsmöte både för white trash-föreningen OCH sigtunas förenade brats, och vi kunde inte riktigt identifiera oss med någon av grupperna. trots tappra försök. vi var där i 1,5 timmar och funderade tillslut på om vi skulle utveckla panikångest eller göra den sedvanliga sneaky kuppen och rymma till ngn nation. det blev alternativ nummer två.
  4. vi kuppade och smet till ÖGs marsgask. vi är hemska. men vi gjorde alla en tjänst. nu blev det helt skandalfritt och folk slapp lyssna på vårt självömkande gnäll. dessutom fick vi smittillstånd av vännerna innan. tror jag åtminstone.
  5. ÖG kändes mer hemma. fast det var allmänna "råka knuffa ia-dagen". ALLA knuffade mig. dessutom verkade folk tycka att det var ett vinnande koncept att parkera sig precis framför mig på dansgolvet. jag kände mig rejected from the society.
  6. vi tillbringade kvällen på dakapos it's all good-dansgolv och röjde runt till bla meeting paris hilton och den obligatoriska mr brightside..
  7. ..när vi inte sprang runt och letade efter vår borttappade vän (som återfanns och tappades bort ett antal gånger under kvällens lopp)..
  8. ..eller blev anklagade för att vara stilpoliser av en förorättad ålänning. okej. JAG blev anklagade för att det. inte helt felaktigt. helga var helt oskyldig på den punkten. dessutom bjöd hon offret på öl. jag bjöd på en obarmhärtig och oönskad summering av hans skjortanvändande.
  9. det hela slutade att vi fick ett lättare återfall av vårt vattenmissbruk och sedan begav vi oss i taxi (denna utan barnböcker) hem till mig i flogsta. aningens trötta och slitna men i övrigt i gott skick.
det var vår lördagskväll i stort. nästa helg blir lugnare. då ska det socialiseras med resp familjer.

nu: coladrickning (tack emma som glömde colan här..)

kvällen i bilder:

ida och martina på födelsedagsförfesten hos malin


emma (radiofarmaceutiskt besök från sthlm) och oskar (med ett helt naturligt leende)

seriöst fulbildsposerande..

Sen gav batterierna i min ynka kamera upp och jag gjorde inga fler försök till att väcka liv i den, förrän i Flogsta dagen därpå då en sjukt god bakispizza intogs.

syskonen vandér med pizzadrömmar

ia (med viss bildkomplettering av helga)

låt: soundtrack of our lives - mind the gap


Kommentarer
Postat av: ii

HAhaha.. rätt bra beskrivning faktiskt haha... Å jag drack tydligen flat-dricka ;)

Postat av: ii

hehe.. nu är bildbevisen uppe ;)

2007-03-25 @ 19:25:35
URL: http://www.villduvetavadjagvet.blogg.se
Postat av: huvet

Vill bara upplysa om att Helga gör "bubblan" på ett ypperligt sätt på uppmaning av mig. Ia däremot var inte lika tillmötesgående/bra på det... (Ha ha!)

2007-03-26 @ 08:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback