studentikos lunch

Jag kokar nudlar. Troligen är de klara nu, nudlar är godare lite halvkokta än överkokta. Alltså borde jag gå och ta av dem från plattan typ nu.


Nudlarna var klara. Nu sitter jag alltså vid datorn och äter nudlar, det känns lite smånördigt. Jag hoppas inte det fastnar nudlar mellan tangenterna, det skulle vara jobbigt. Språket hittills i den här bloggen är ungefär på samma litterära nivå som typ "Max Potta" ("Titta Max! Titta potta! Max sitta potta. Kommer vovven. Vovven sitta potta" osv..jag kan den inte utantill längre, är lite sur över det...men Petter och hans fyra getter kan jag nog och den är sjukt mycket bättre).

Idag har jag åkt buss med en busschaufför med glatt humör. De finns faktiskt, det är ungefär lika vanligt som dörrvakter med humor (fast då ska man ju inte utmana ödet, undrar vad man inte ska göra med glada busschaufförer). Dessutom fanns ungefär världens roligaste kille på bussen, han satt och pratade hela vägen och jag satt och fnittrade hela vägen. Särskilt när han sa åt sin kompis Elvis att hålla i sig när det svängde (Elvis satt i hans ryggsäck så jag har ingen aning om vad för art Elvis var..). Folk tittade konstigt på mig när jag satt på bussen och skrattade, förstår inte hur de INTE kunde inse det roliga i situationen (eller också var de bara betydligt mer väluppfostrade och hade lärt sig att man inte ska sitta och skratta högt åt små sjuåringars funderingar).

I natt hände en massa konstiga saker som jag inte vet om de har hänt eller inte. Jag var så förvirrad, jag typ halvsov och drömde konstiga grejer hela natten och när jag vaknade undrade jag över:

  • Om det var sant att Ia sagt att hon absolut inte hade lust att gå till roligaste indieklubben med bästa musiken utan att hon ville "gå och ta EN öl i stället och sen kanske gå på bio", dessutom höll Emma med henne. Det kändes högst osannolikt
  • Om min mobil ringt hela natten (i alla fall minst tre gånger) eller om det bara var inbillning
  • Om både jag och min sambo vid tvåtiden fått varsitt desperat booty call à la "hej jag har varit på pappa betalar-stockholms och inte fått något ragg".
  • Om jag i själva verket redan utfört wisc-testningen och allt var klart så jag kunde ta sovmorgon i stället.  

Det var åtminstone tur att jag inte antog att den sista punkten stämde, det gjorde den INTE. Gick upp halv sju och mådde jätteilla,


Snart ska jag till Slöddertälje, får lyxig bilskjuts till och med. För första gången på en evighet så längtar jag faktiskt hem. Hem-hem alltså. Uppsala är nog ändå mer "hem" nuförtiden.


image600dagens lunch. dock lyxade jag till det med lite sweet chili-sås till.
Helga


Elliott Smith - The biggest lie                                                                                                    
Elliott är bra, men han begick visst självmord genom att hugga sig själv i bröstet (GÅR det ens att få sig till att göra en sån sak?), det är ju mindre bra.


Kommentarer
Postat av: ia

nej helga. det är helt sant att jag mycket hellre vill sitta och smutta på en ynka öl och se en ynka film än att röja på indiegolv. du drömde inte alls!

Postat av: ida

..vad är väl en bal på slottet...

2007-04-02 @ 14:07:55
URL: http://www.villduvetavadjagvet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback