front mot The Ark

Konsten att få höra The Ark - The worrying kind en tisdag på Snerikes nation (Sofia försökte enträget):

 

På Snerikes finns tre dansgolv. Vi rörde oss mellan alla tre under kvällen..


Försök ett:
Pop/Rockdansgolvet (för övrigt ett sjuuukt bra dansgolv, vet att jag har sagt det förut men jag säger det igen för att credda Snerikes som verkligen ryckt upp sig, om man spelar Babyshambles Fuck forever, Morrisseys Irish blood, English heart och min dansgolvsfavorit The Killers Mr Brightside  så finns det bara positiva saker att säga om DJ:arna).

- Kan ni spela The Ark - The worrying kind?
- Nej, den har vi INTE (underförstått: och om vi hade den skulle vi ändå inte spela den..)

Vi var tvungna att se om de överhuvudtaget var mottagliga för önskemål, så 30 sekunder senare:

- Kan ni spela Säkert, typ "Vi kommer dö samtidigt" eller nån annan bra..

- Jaa, det är absolut möjligt. Sjukt bra musik! Jaa, vi spelar den för dig! (två låtar senare kommer den)

 

Försök två: R'n'b-dansgolvet.
- Nej, här spelar vi bara (urdålig, bloggägares anmärkning) r'n'b, men de har den på dansgolvet därinne (pop/rock)

 

Försök tre: Pop/rock igen (det verkade ändå som det mest logiska stället att försöka på av någon anledning...The Ark räknades ju nästan som indie innan de blev för folkliga...)

Både Sofia och jag försökte med resultatet återigen ?nej, vi har den ju inte? (det var nog faktiskt sant)

 

Försök fyra: Hiphopaktiga dansgolvet där nere

-         Nej, jag har bara sex låtar kvar att spela och jag hinner inte spela den. (hjälpt inte att böna och be, men här var det i alla fall rätt nära...)


Börjar tro att snerikes DJ:s har en gemensam front mot The Ark. Visserligen läste jag nånstans när de gjorde om klubbarna på Snerkes att de lovade att inte spela schlager och det är väl en ganska god tanke men enligt min ynka åsikt är det inte mycket bättre med massa trist hiphop och rnb.


För övrigt: Att tigga snus på snerkes är inte lätt. Av ca 15 tillfrågade hade endast en och två hade nyligen slutat och fick nytt sug av att bli tillfrågade (INTE bra, man ska inte uppmuntra till sådant missbruk).


Hmm. I övrigt var det en väldigt rolig kväll, trots att den var spontan. Jag kanske också håller på att lära mig det här med spontanitet. 
 

Nu ska jag åka till skolan och göra lite ärenden och sen skriva kontrakt på min nya ynka lägenhet (om man ens kan kalla det för lägenhet..hrm, skrubb kanske är lämpligare..) som jag ska flytta till i juli. Woho.

Helga

Cornershop - Brimful of Asha
denna låt spelades igår, värsta nostalgitrippen..jag tror att jag hade den på nån samlingsskiva när jag var yngre..måste varit nån gång på nittiotalet (haha, när man kan säga så låter det verkligen som om man är gammal).


Kommentarer
Postat av: Clara

"I övrigt var det en väldigt rolig kväll, trots att den var spontan" Om du ska lära dig vara spontan måste du ändra hela ditt tankesätt. Det finns inget "TROTS att den var spontan"... Spontanitet är alltid positivt!! Keep up the good work!

2007-05-09 @ 13:36:48
Postat av: systerDyster

..haha..snerkan mobbar the ark! =)
de sätter upp bryggan och jag får en härlig känsla i magen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback