inspirerande dag

Jag tycker om dagar då känslan efter föreläsningar är "shit, jag går världens roligaste utbildning", såå motiverande! När det inte ens är jobbigt att gå från nio till sexton (samt skriva ihop ett fall om Lars, 45, på lunchen) för att föreläsarna är sjukt bra och strukturerade på alla sätt. Sen var jag på praktikintervju också, och det var samma sak där. Allt verkade så trevligt och intressant och spännande och bra, så nu kommer jag väl bli bitter om jag inte får den. Det känns ganska skumt att konkurrera om praktikplatser med de i klassen man umgås mest med, men av någon anledning (kanske för att vi har sån väldigt god smak) har det blivit så. Gruppintervju nästa, hmm, jobbigt. Men jag får säkert en sån riktigt god praktikplats till slut ändå. Just nu är jag nämligen sjukt positivt inställd till nästan allt...härligt.


Känns som om bloggandet från min sida åtminstone inte varit så högt prioriterat de senaste veckorna. Kanske behöver man vara gnällig och förvirrad för att kunna skriva fem inlägg om dagen...


I morgon ska jag jobba. Jag börjar sju vilket känns omänskligt, men jag ska nog överleva det också.


Haha, ålderstestet i mitt föregående inlägg verkar inte riktigt pålitligt, åtminstone inte när andra gör det. Min endast ett år äldre vän blev tydligen 43 år. Visserligen är hon ju apotekstant och nästintill gift. Men riktigt så illa borde det ju inte bli. Jag kanske i själva verket är som en 17-åring. Hm..


Helga


Maria McKee - Peddlin' dreams
 
min snälla far har köpt biljetter till Maria McKees konsert på Nalen till oss, jag har inte hört så mycket av henne innan men nu börjar jag lyssna in mig lite och hon är väldigt bra..det är alltid sjukt mycket roligare att gå på konsert om man känner igen låtarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback