sjukdom och semester

Jag är sjuk sjuk sjuk. Det är en mystisk sjukdom med symtomen huvudvärk, yrsel, allmänt skumt mående och ynka feber. Morr. Jag avskyr att vara sjuk, särskilt när man är sådär på gränsen så det egentligen inte är så jättesynd om en men så att man ändå inte orkar med saker man vill eller måste göra. Dessutom får jag alltid jättedåligt samvete om jag stannar hemma från jobb/praktik/skola trots att jag VET att det är absolut bäst att vila och att jag antagligen inte skulle varit särskilt produktiv om jag släpat mig dit. Igår var jobbigt nog liksom och nu har jag ju till och med några graders feber, det är sååå synd om mig. Som tur är har jag fått leverans av massvis med choklad och apelsinjuice. SKA bli frisk tills imorgon, men det värsta är att det känns som om det är en mkt envis sjukdom som bara går upp och ner och aldrig försvinner helt. I så fall blir jag nog deprimerad också vilket inte gör det hela bättre. Ynkedom.

Sov till tolv efter att ha gått upp och sjukanmält mig. Sen har jag läst DN, Psykologtidningen och Sonic. Nu försöker jag ladda ner lite låtar. Det går skitdåligt vilket gör mig på ännu sämre humör. Ska nog återvända till sängen och tycka synd om mig själv lite till....blä blä blä. Jag VILL gå på teater i morgon, gå på Velvet på kvällen och på adventsgrejs i domkyrkan på söndag. Sen MÅSTE jag vara frisk på måndag för Wisc-testning (Wisc-IV!), diverse information till föräldrar och skola och panikrättning av en massa test jag av sjukliga skäl inte hunnit med idag. 

Men..för att åtminstone avsluta med en positiv aspekt...jag och Johan har bokat en dyr sista-minuten-resa till Teneriffa. Vi ska gå på grisfest och fira ett äkta svenskt nyår, fast på Kanarieöarna. Det ska bli väldigt skönt att menyerna står på svenska och att hotellet har klämkäcka guider och spännande utflykter. Eller..var det precis så det inte skulle bli? Det ska bli så sjukt skönt med lite sol, eller, jag kräver inte ens sol...lite färre helmörka timmar räcker. Jag har inga höga krav alls. Det känns jättelyxigt med semester. Nu blev jag på lite bättre humör...bra!

image750
"finns det svenskt kaffe på hotellet?"


Helga

Pinto (med Anna Järvinen) - Iron and Rust
trevlig låt från senaste sonically speaking..det enda negativa med den är att den är så kort..fast å andra sidan gillar vi ju korta och koncisa grejer.

Kommentarer
Postat av: bloggkollega

hej b. du kommer bli så riktigt spiggpigg tills
imorgon! knarka tabletter och choklad så ska du se att det går över..
jag teflonerar ikväll och talar ditt virus till rätta.
puss ia.

Postat av: lillasyster

Åh vad härligt, jag skulle också vilja komma bort känner jag. Igår var jag förövrigt duktig och pratade med you know who, det blev i och för sig inte så lyckat med tanke på att jag började gråta och gick hem men ändå, nu är det iallafall över

2007-12-01 @ 18:48:16
URL: http://specialk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback