en kvinnlig teknikbög + världens snyggaste frisyr!

hej ynka blogg. och alla som läser ynk-bloggen.

jag är hemma. det är inget konstigt med det. det konstiga är att jag är hemma en fredag. det är lite ovanligt. men.. känns väldigt bra. och ekonomiskt. och hälsosamt. fast den hälsosamma aspekten kan diskuteras. jag äter nämligen godis. inte hälsosamt (?) naturgodis som fellow bloggkollega utan ohälsosamt lösgodis. som säkert massa människor gått och hostat på. för att inte tala om alla supersnabba kolhydrater. och alla käcka E144252-ämnen. och gelatin. var gelatin kommer ifrån har man ju hört ett antal gånger.. allt detta väljer jag dock att bortse från..
det är ju gott med godis!

jag skriver detta inlägg på min nya och fina och bärbara dator. den är helt perfekt bortsett från några lömska drivrutiner. drivrutinerna har uppenbarligen inte rutin på att driva datorer. borde heta driv-orutiner. fnys. datorn låser sig när jag försöker öppna live messenger. det är ett störande inslag.. inte okej.

utöver en fin dator har jag även investerat i en fin mobil. en sonyerivsson K550i. den är svart. och har ingen irriterande styrspak i mitten som kan haka upp sig. dessutom har den radio, musikspelare, bra kamera och så kan man välja en vanlig låt som ringsignal. detta är nästan det bästa av allt!
(ja,jag är ytterst lättroad vad gällande teknik. mina krav är ynka..) den ligger på laddning nu men jag gör små avstickare från bloggningen för att klappa på den. så den präglas på mig. det är viktigt med prägling.

min bror tycker att jag har blivit en teknikbög. det har han en poäng i. jag är tyvärr patologiskt oteknisk och utnyttjar ungeför 20 % av alla datorns och mobilens finesser men det känns väldigt bra ändå. jag känner en inre tillfredsställelse varje gång jag slår på min dator. undrar varför man säger teknikbög? eftersom jag är tjej, är jag en teknikflata då? hmm?

hmm.. att bero på typ ingenting så måste bara visa brorsans extremt snygga frisyr. det är jag som klippt honom. se vilken talang jag är!

image711
me bro.

ia

låt: the cure - just like heaven
den har jag gått och nynnat på hela dagen. fast det är bara de första orden som fastnat.
"show me, show me, show me how you do that trick.." typ.

Kommentarer
Postat av: syster dyster

teknikflata kan du vara utan att skämmas. Heja heja

Postat av: Anonym

Ha, ha, ha!!! Din bror ser ut som Pumuckl (uttalas Pomokl), en barboks/-programsfigur från Österrike/Tyskland. Jag älskade honom när jag var liten! Kolla själv:
http://www.youtube.com/watch?v=_eE4grWMbvA

2007-10-15 @ 08:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback