back in business!

det var år och dag sedan jag bloggade nu. detta till stor del beroende på att alla datorer i min närhet försöker begå kollektivt självmord. särskilt min hemdator. den lyckades även med sitt uppsåt. den ska bytas ut som straff.
den har tjänat mig troget i 5 år, men.. nu är det över!
jag ska skaffa en bärbar istället. 2,88 kilo orkar jag nog kånka runt på. dessutom innehåller den ett sådant riktigt bra grafikkort (enlig expertisen = brorsans roomie) så jag kan fortsätta mitt dataspelsnördande! woo!

idag har jag jobbat över en timme. detta beroende på att jag hade 31 TENS-delegeringar att förnya. detta tog tid. jag är dessutom inte klar ännu, men någon måtta får det vara på fliten!

eh. utöver stt skriva TENS-delegeringar gör jag väl inget spännande.. hm. det är ganska tragiskt när delegeringar är det mest spännande som händer i ens liv.

vad gör jag annars då.. hmm.. igår gick jag till den särdeles stora COOP-affären som ligger på hemväg från jobbet. där utökade jag mitt redan för stora body lotion-förråd med en l' oreal-variant. men den var billig, sådeså! eh. detta var inte heller så spännande. jag köpte även glass. en liter. som jag åt upp. men den var väldigt god!

nu ska jag dra hem. på återbloggande!

ia

låt: M.I.A - jimmy
eftersom jag har glömt alla mina skivor i uppsala (MISÄR!) så får jag hålal till godo med p3 och MTV. där spelar dom ibland denna låten. den är bra!

Kommentarer
Postat av: Syster Dyster

hahah, det mest intressanta i
mitt liv är att ladda ned clip-art bilder... vem vann?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback